Onze medewerkers als succesfactor

Wij weten: de grootste succesfactor van Lampen24.be (onderdeel van Lampenwelt GmbH) vormen misschien wel onze medewerkers. Wat zeggen de grootste idealen, als niemand deze naleeft?! Inmiddels telt onze online lampenwinkel ongeveer 500 medewerkers. Het aantal medewerkers is in de afgelopen 10 jaar rasant gegroeid, de waarden daarentagen, zijn nog hetzelfde als in het begin.

De meest bezochte online shop voor lampen en verlichting, Lampenwelt.de, is marktleider en de benchmarkt in de verlichtingsindustrie. Vanuit Duitsland opereert ook Lampen24.be en alle andere Europese webwinkels van Lampenwelt GmbH: Lampen24.nl, Luminaire.fr, Lampy.pl, Lampegiganten.dk, Lampegiganten.no, Lamp24.se, Lights.co.uk, Lights.ie, Nettilamppu.fi, Lampara.es, Lampade.it, Světla24.cz, Svetlá.sk, Lampenwelt.de, Lampenwelt.at en Lampenwelt.ch.

Meer dan 100.000 positieve recensies van klanten op onafhankelijke evaluatieportalen in heel Europa zeggen genoeg: Lampenwelt is de eerste keuze als het gaat om verlichtingsapparatuur. Dit vertrouwen van de kant van de klant voor Lampenwelt is een heel bijzondere onderscheiding, omdat meer dan 10 jaar de uitstekende, goed opgeleide klantendienst voor Lampenwelt op de voorgrond staat. Verder ontwikkelen is een dagelijkse taak.

Lampenwelt is niet alleen de eerste keuze voor klanten, maar ook voor onze medewerkers. Het bedrijf is zich ervan bewust dat vele factoren een bijdrage leveren aan het succesverhaal. Deze omvatten producten van hoge kwaliteit, geavanceerde systemen voor het beheer, optimale strategieën en doelgerichte processen, evenals uitstekende bedrijfsfaciliteiten.

De grootste succesfactor vormen echter de medewerkers. Uitstekende mensen hebben Lampenwelt en dus ook Lampen24.be gebracht tot waar het nu is. Van het begin af aan waren de juiste mensen samen mee op de weg, weten de bestuurders Thomas en Andreas Rebmann.

Nieuwe medewerkers kunnen zich daarom verheugen op een geweldig team, dat het succes van Lampenwelt bepaalt en verder naar voren brengt. Platte hiërarchieën karakteriseren het dagelijkse werk. Onze werknemers krijgen veel speelruimte en hebben de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen. Bij de klantenservice kan iedere medewerker op zijn of haar manier zorgen voor enthousiaste klanten en daar trots op zijn. In onze logistiek kunnen de medewerkers door ijver en enthousiasme die dynamiek van het bedrijf meebepalen. In de marketing kunnen nieuwe en bestaande klanten telkens weer geënthousiasmeerd worden door de fascinerende wereld van lampen. Vandaar de Duitse naam Lampenwelt.

In het verleden heeft Lampenwelt jaarlijkse groeicijfers van tot wel 200% gehaald. Dat is een indicatie daarvoor, dat Lampenwelt (en dus ook Lampen24.be) niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers enthousiasmeert. Op deze medewerkers is het bedrijf bijzonder trots – en omgekeerd zijn de medewerker ook trots op het bedrijf.

Prestatiegerichte mensen met de wens, iets te willen bewegen, zich te engageren en deel van een fantastisch team te worden, zijn van harte welkom in het beste team van Europa!

  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.