Buitensokkels

Buitensokkels – verlichting voor uw paden en trappen

Naast speciale padverlichting en zuilverlichting kunnen ook sokkellampen worden ingezet om uw tuin veilig te verlichten. Buitensokkels zijn een soort lantaarnpalen, maar dan kleiner. Ze zijn zo’n 40 tot 50 centimeter hoog. Door deze afmeting steken ze boven de beplanting in uw tuin uit en zijn ze uiterst geschikt om uw planten en struiken in de spotlights te zetten.

Veilig voor u en uw gasten

Sokkellampen zijn niet alleen mooi, ze kunnen ook worden gebruikt om traptreden, drempels en trapportalen te verlichten. Dit zorgt voor extra veiligheid wanneer u in het donker thuiskomt of wanneer u ’s avonds laat nog gasten krijgt. Ook obstakels kunnen zo beter worden gezien, zodat de kans op ongevallen kleiner wordt.

Meer tips voor het plaatsen van buitensokkels

Ter versiering van uw tuin zijn sokkellampen eveneens uitermate geschikt. Daarom worden buitensokkels veelvuldig ingezet om de oprit te verlichten. Bovendien kunnen ze bij tuinversieringen, zoals muurtjes, pilaren en sokkels, een esthetische functie vervullen.

Sokkellampen met bewegingsmelder, een slimme keuze

Aangezien buitensokkels meestal worden geplaatst op een plek waar iemand voorbijloopt, raden we aan om een sokkellamp met bewegingsmelder aan te schaffen. Deze lampen zijn extra milieuvriendelijk, omdat ze alleen worden ingeschakeld op het moment dat er iemand voorbijloopt. Zo bespaart u ook nog eens op uw energiefactuur.

Kies de sokkellamp die bij uw woning past

Op lampen24.be vindt u bijna 250 verschillende soorten sokkellampen. Welke het beste bij uw woning past, hangt af van uw persoonlijke smaak. In onze webshop vindt u zowel romantische als wat meer sobere, maar ook modernere modellen. Laat u inspireren door ons aanbod en u vindt ongetwijfeld de sokkellamp die bij uw woning past.

  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.