Draadloze lampen zijn bijzonder flexibel

U heeft geen stopcontact in de buurt, maar wenst wel gezellige verlichting? Met deze draadloze lampen op batterijen heeft u geen stopcontact nodig. Dankzij het praktische handvat kan u de lampen overal mee naartoe nemen. De lampen zijn eveneens geschikt voor buitengebruik dankzij de juiste IP-beschermingsklasse. De draadloze lampen kunnen bovendien met uw Smart Home systeem verbonden worden, wat de lampen nog aantrekkelijker maakt.

Light & music to go

Draadloze lampen met geïntegreerde luidspreker kan u binnenkort op geen enkel tuinfeestje meer missen. Via Bluetooth kan uw lievelingsmuziek eenvoudig via de luidspreker worden afgespeeld. De lampen hebben eveneens een geïntegreerde powerbank om uw smartphone nog even snel op te laden.

Meer lampen met geïntegreerde luidspreker

Trendy verlichting voor onder de sterrenhemel

Op het terras, het balkon, op de camping of als sfeerverlichting in de tuin. Met deze lampen heeft u ontelbare mogelijkheden om gezellig licht te creëren. Dankzij de verschillende bevestigingsmogelijkheden kunnen de lampen eenvoudig opgehangen worden voor een prachtig tuinfeestje of voor een ontspannende zomeravond.

Meer draadloze lampen

Meer lichtideeën voor gezellige ruimtes

Draadloze lampen zijn niet enkel geschikt voor buiten, ook binnenshuis creëren deze lampen de atmosfeer die u wenst. Als leeslamp terwijl u gezellig op de zetel ligt of als sfeerverlichting tijdens uw favoriete soap. Met deze lampen heeft u talloze mogelijkheden.

Meer draadloze lampen

Licht als flexibel designelement

Draadloze lampen zijn er in verschillende vormen en kleuren. Kwaliteitsvolle designmerken ontwerpen stijlvolle lampen voor binnen- en buitenshuis. Deze designexemplaren zijn vaak echte blikvangers die uw interieur net iets specialer maken.

Meer draadloze lampen

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ontvang € 10 korting.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

U kunt zich op elk moment afmelden via de afmeldlink die u in elke nieuwsbrief vindt of stuur e-mail naar info@lampen24.be. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring. *vanaf € 75 bestelwaarde