Florentijnse tafellampen

Alleskunners: tafellampen

Voor vele eisen en smaken hebben wij een groot aantal tafellampen die doelmatige en flexibele functionaliteit combineren met decoratieve vereisten. Voor elke kamer vindt u in ons assortiment geschikte tafellampen: voor de woon-, kinder-, werk-, of slaapkamer. Tafellampen zijn perfect in het interieur in te passen en bieden - naast verlichting van de juiste plek - ook het voordeel dat ze gezelligheid geven. Door aanvullende lichtbronnen, zoals tafellampen, in te zetten, krijgt elke kamer een uitnodigend karakter en weerspiegelt deze ruimte de persoonlijkheid van de eigenaar.

Flexibel in vorm, kleur en design

Ons assortiment biedt talloze tafellampen in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Verkrijgbaar zijn klassieke en strakke lijnen naast kleurrijke, speels-romantische en minimalistische ontwerpen en verschillende materialen zoals glas, kristal, stof of hout. Echte blikvangers en kunstzinnige accenten zijn bijvoorbeeld de Florentijnse tafellampen, die naar het voorbeeld van traditioneel Florentijns kunsthandwerk, met bloem- en bladmotieven zijn versierd.

Tafellampen scheppen een persoonlijke sfeer

De sfeer van een woning of een kamer geeft altijd een beeld van de persoonlijkheid van de bewoners. Juist met behulp van kleine inrichtingselementen wordt een woning nog meer levendig, vriendelijk en uitnodigend. Tafellampen kunnen licht brengen in donkere hoeken, een behaaglijke sfeer scheppen of afzonderlijke delen van de woning verlichten, bijvoorbeeld het nachtkastje in de slaapkamer. Ook kan een tafellamp de stijl van inrichten verrijken , ze past zich harmonieus aan in het totaalconcept en versterkt de stijlkenmerken. Tafellampen kunnen echter ook voor contrasten zorgen door bijvoorbeeld tegengestelde kleuren of vormen. Welk doel een tafellamp ook heeft, welke kleur en vormgeving of prijsklasse uw voorkeur heeft - in ons assortiment vindt u zeker het juiste model.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.