Nog maar

11% vanaf €109 & 14% vanaf €179 op bijna alles

Tot 65% op hang- en plafondlampen

Gips-wandlampen

Filteren en sorteren
Filteren en sorteren 0
Sorteren Populariteit
Kleur
Stijl
Ruimte
Materiaal
Prijs
Toepassen
Merk
Fitting
Veiligheidsklasse
Dimbaar
Ingebouwd LED-licht
Lichtbron inbegrepen
Vorm
Aantal lampen
LED
Incl. afstandsbediening
Lichtkleur (selectie)
Incl. schakelaar
Incl. bewegingssensor
In hoogte verstelbaar
Op batterijen
Breedte (cm)
Toepassen
Uitsteeklengte / diepte (cm)
Toepassen
Wattage
Toepassen
Hoogte (cm)
Toepassen
124 artikelen
Filter
€ 159,90
€ 92,90
Pagina

Gipsen wandlampen

Een moderne toepassing van dit bouwmateriaal

Gips wandlampen uplighter

Wat is er zo bijzonder aan gipsen wandlampen?

Deze lampen zijn vooral erg chique: wandlampen van gips hebben een elegant wit oppervlak. Dit betekent dat deze in de gehele woning passen: in de gang, woonkamer, eetkamer en zelfs in de keuken.

Tip voor een individuele touch: als u uw gipsen wandlamp een persoonlijke touch wilt geven of wilt zorgen dat deze beter bij de kleur van de muur past, pak dan een penseel - en laat uw creativiteit de vrije loop.

Hoe hoog moeten gipsen wandlampen opgehangen worden?

Als de gipsen wandlamp verblindt dan is het gedaan met het wooncomfort. Daarom moet u vermijden dat er direct in de lamp gekeken wordt. Hang lampen die naar boven en beneden schijnen ongeveer 5 cm boven ooghoogte, vaak op een hoogte tussen 1,70 m en 1,80 m.

Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat de lamp optimaal te zien is in de ruimte – en dat komt de sfeer ten goede, vooral bij deze elegante wandlampen van gips!

Wandlampen gips modern
Gips wandlampen

Zijn er ook dimbare wandlampen van gips?

Mensen zijn gewend dat gloeilampen en halogeenlampen dimbaar zijn. Helaas is dit bij LED-verlichting niet altijd het geval – zoek naar speciaal ontworpen, dimbare LED-lichtbronnen.

De eenvoudigste oplossing is kiezen voor lampen of lichtbronnen met vast geïntegreerde dimtechnologie, zoals de EasyDim-producten. Hierbij is er geen externe dimmer nodig om de lamp te dimmen.

Voor meer details verwijzen wij u naar de respectievelijke producten.

Waarom is LED de beste keuze voor gipsen wandlampen?

Comfortabel licht, een lange levensduur, lagere elektriciteitskosten – LED-lampen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons huis en deze zijn er ook voor gipsen wandlampen.

Gemodelleerd licht, zoals bijvoorbeeld lichtpunten of lichtkegels, komt nóg beter tot zijn recht met LED. Dit komt doordat LED-lampen net als halogeenlampen puntlichtbronnen zijn. Hierdoor onderscheidt het licht zich met duidelijkere contouren van de schaduw.

Wandlampen gips

Wilt u meer weten over wandlampen van gips of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +31 (0)50 - 211 0 211 of via het contactformulier.

Meer laten zien Toon minder

De doorgestreepte prijzen komen overeen met de adviesprijs van de fabrikant.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten.

© 2024 Lampenwelt GmbH