Hanglampen, pendellampen

Hanglampen / pendellampen voor kantoor en bedrijf

Pendellampen worden in bedrijven voor de meest uiteenlopende doeleinden toegepast, van kantoor- tot barverlichting. Liefhebbers van hanglampen vind je in alle branches.

Als kantoorverlichting worden meestal pendellampen met rooster of diffusor gebruikt, om verblinding te vermijden. In sommige gevallen kunnen pendellampen de losse bureaulampen vervangen. De pendellamp heeft ten opzichte van gewone bureaulampen twee grote voordelen: In de eerste plaats verlichten ze door hun lengte het hele bureau gelijkmatig, ten tweede verlichten pendellampen altijd van bovenaf en niet van de zijkant. Hierdoor vermijd je schaduwvorming. Het derde voordeel van pendellampen: Ze nemen geen plaats in op het bureau.

In foyers, restaurants of cafés worden hanglampen vaak boven de tafels of de bar gesitueerd. Hier hebben hanglampen een gezellige uitstraling. Doordat de lampen naar beneden schijnen, wordt de gast bij het binnenkomen niet verblind en in het restaurant worden de tafels door de hanglampen optisch van elkaar gescheiden.

Pendellampen hebben vele toepassingsmogelijkheden. Graag helpen wij u bij de keuze van de juiste pendellamp voor uw verlichtingsideeën.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.