MIJN STIJL, MIJN LICHT - Verlichting in iedere stijl

styles

Welke interieur stijl past bij mij? Thuis voelen, dat is de wens van een iedereen. Thuis komen en je ook echt thuis voelen. Dan komt deze vraag natuurlijk op, welke interieur stijl past bij mij? Deze is niet te negeren. Zodra de keuze is gemaakt uit de vele interieur stijlen. Is het van belang dat de vier muren aangekleed gaan worden. Geheel naar eigen smaak.

Bij de inrichting mag de verlichting zeker niet vergeten worden. Want lampen zijn belangrijke meubelstukken om uw eigen inrichting stijl te creëren.

Of u een lamp zoekt voor een bepaalde stijl of u wilt zich eerst informeren over uw favoriete stijl. De volgende stijltips zullen u daarbij helpen.

Verlichting in een moderne stijl

Moderne verlichting is functioneel. Gericht op essentie- en toch ook speciaal. Dit kan bijvoorbeeld komen door de bijzondere frames of door het bijzondere materiaal. Toch voldoet het aan modern. LED-verlichting hoort hierdoor bij een moderne inrichtingsstijl. De compacte LEDs hebben namelijk dit design. LED-lampen zijn modern dankzij haar energiebesparende technologie.

Moderne verlichting ontdekken

Verlichting in vintage stijl

Vintage stijl betekent, het zo stijlen hoe het u bevalt. Waar komt de inspiratie dan vandaan? Deze zijn te halen op rommelmarkten of in antieke winkels. Het resultaat is 100 procent een unieke inrichting. Zo een inrichting vindt je nergens anders. Natuurlijk zijn er veel stijl mogelijkheden met vintage.
Verlichting in vintage stijl is natuurlijk niet echt ‘oud’ maar het zijn nieuwwaardige producten met een gebruikte optiek. Die gemakkelijk voor deze interieur stijl te gebruiken zijn.

Vintage stijl ontdekken

Exclusieve Highlights: Design verlichting

Individuele, extravagante en sensationele objecten kunnen een kamer compleet veranderen. De hoeveelheid daarvan is dan niet belangrijk- een object kan al een indrukwekkend effect bereiken door zijn verrassende uiterlijk. Bijvoorbeeld een lamp, het armatuur is een bekend designobject onder de ontwerpers. Het resultaat zal altijd verbluffend zijn. Welk design wordt uw oogverbluffende favoriet, waarmee de gasten omver geblazen worden?

Design ontdekken

Coole verlichting in jong wonen

Stijlvol, hip design van goede kwaliteit met een lage prijs. Wat een geluk! Besparen op verlichting is niet nodig. De verlichting bepaalt immers niet alleen of we tussen de vier muren in het donker zitten of niet, maar ook of we ons op ons gemak voelen. Lekker ontspannen voor de televisie of op de bank een boek aan het lezen. Dat is voor elke leeftijdsgroep belangrijk.

Jong wonen ontdekken

Trendverlichting met driepoot-design

Zeer behaaglijk met hout en een stoffenkap, mooi futuristisch of in felle kleuren: de driepoot design is de nieuwe trend! De grote liefde voor het bekende driepoot design zorgt daarvoor dat we altijd weer nieuwe driepoot vloerlampen en driepoot tafellampen in verschillende stijlen te ontdekken zijn.

Verlichting in industriele stijl

Beetje ongewoon, trendy, robuuste verlichting. Dan wordt er al snel aan een industriële stijl gedacht. Deze stijl heeft haar eigen verhaal met slijtage sporen en het gebruikte uiterlijk. Dit is de charme van de industriële stijl. Ruimtes met een industriële inrichting zijn interessanter en levendiger dan de oude op maat gemaakte meubels.

Lampen in deze stijl onderstrepen het industriële interieur en inspireren.

Industriële stijl ontdekken

Verlichting in scandinavische stijl

Een Scandinavische inrichting gaat samen met de natuur en de moderniteit van nu. Wat kenmerkt nu de Scandinavische stijl? Een ruimte met veel licht en natuurlijk houten elementen. De houten elementen maken de vier muren gezellig en modern.
De lampen voor deze stijl zijn ontworpen met het motto ‘ Keep it simple’. Houd het eenvoudig en simpel. Uitgebreide details zijn niet nodig. In dit geval kan ook gezegd worden `Less is more‘.

Scandinavische stijl ontdekken

Verlichting in landelijke stijl

In plaats van duidelijke richtlijnen en een modern chroomontwerp, bevallen vele ook de stijl. Het idyllische welke doet denken aan het buitenleven, plattelandsleven. Massief houten kasten, geruite bedden en nostalgische muurklokken kenmerken deze landelijke stijl. In werkelijkheid varieert dit van rustiek tot modern.
Lampen in landelijke stijl is erg veelzijdig. Laat u inspireren door ijzeren lampen en hout ontwerpen.

rustic-lamps Landelijke stijl ontdekken

Verlichting in een antieken stijl

Ruimtes in een antieke stijl zijn elegant en vaak luxurieus. Gelukkig is het niet nodig om enorm hoge plafonds of grote hallen tot je beschikking te hebben om een antieke stijl te creëren. Bijvoorbeeld de kroonluchter, een representatieve lamp voor een antieke interieurstijl. Kroonluchters zijn er ook in kleinere maten waardoor ook de kleinere ruimtes de antieken stijl kunnen uitstralen. Neem gerust een kijkje in de wereld van glanzende, verfijnde, sierlijke, houten of met koperen elementen antieken verlichting.

Binnenverlichting in antieken stijl ontdekken

Inspiratie: Verlichting uit elke categorie

Welke stijl past bij mij? Waarschijnlijk ben je nog niet zo zeker en wil je eerst inspiratie opdoen. Of je wilt de standaard stijl eens doorbreken, door een andere stijl lamp te gebruiken. In beide gevallen gaat het erom om de stijlvariatie te ontdekken – goed gestyld naar type verlichting

Ontdek alle interieur stijlen
  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.