Binnenkijken bij Camilla Bisgaard Vendelbo
a.k.a. c_b_vendelbo

Inspiratie uit Denemarken

“Camilla, hoe kan ik het bij mij thuis net zo leuk inrichten als bij jou thuis?”, is de vraag die kan worden gesteld als we de heldere, natuurlijke inrichting van de 34-jarige zien.

Dit wil de key-accountmanager echter het liefst een halt toeroepen. “Ik vind het ontzettend belangrijk om niet alleen te kopiëren en te plakken”, legt ze uit. “We moeten ons veel meer laten inspireren en alle afbeeldingen en indrukken die we tegenkomen op ons laten inwerken. En erover nadenken wat we zelf mooi vinden, en niet alleen iets kopen omdat andere mensen het ook hebben.”

Binnenkijken bij Camilla Bisgaard Vendelbo
Binnenkijken bij Camilla Bisgaard Vendelbo
Een juweeltje

“Bij de keuze van de inrichting is het ook belangrijk om de stijl van het huis niet uit het oog te verliezen”, voegt ze eraan toe. Het huis van Camilla in Herning, Denemarken, is echt een juweeltje. Camilla's gezin van 6 heeft zeker honderd huizen bekeken, maar voor dit huis viel het besluit al na 20 minuten. Het huis heeft volgens Camilla “een ongelooflijk smaakvolle lichtinval vanwege de dakramen.”

Design tafellamp Panthella van Louis Poulsen
Typisch Scandinavisch

En wanneer het daglicht de woonruimtes niet binnenvalt, doen we de lampen aan. “Ik heb over het algemeen een zwak voor Arne Jacobsen“, vertelt de liefhebster van design. Deze lampen van Arne Jacobsen en de fabrikant Louis Poulsen zijn typisch Scandinavisch. Echte klassieke lampen en toch absoluut modern!


Producten – Scandinavisch design

Design vloerlamp VL38

De beroemdste werken van de Deense architect Vilhelm Lauritzen (1894-1984) zijn het Deense radiogebouw "Radiohuset" in Kopenhagen en de eerste luchthaven van de Deense hoofdstad. Op het gebied van verlichtingstechnologie werd hij vooral bekend door het naar hem vernoemde model VL38, dat hij eind jaren 1930 voor het "Radiohuset" ontwierp

Product bekijken

Design tafellamp Panthella

De tafellamp Panthella is volledig gemaakt van kunststof en is door middel van spuitgieten vervaardigd. De kap is gemaakt van opaalwit acryl, zodat het stralende licht van de kap niet alleen direct naar beneden wordt gereflecteerd, maar ook zachtjes door het materiaal de omgeving binnendringt.

Product bekijken

Hanglamp Cross van TRIO
Binnenkijken bij Camilla Bisgaard Vendelbo
Wat maakt de Scandinavische
stijl zo mooi

“Wat raad je iemand aan die zijn huis wil inrichten?”, vragen wij. Camilla Bisgaard Vendelbo zegt: “Experimenteer!“ Ze verklapt ons dat ook zij niet meteen voor een en dezelfde stijl heeft gekozen. Ze heeft vaak haar meubels, de kleur op de muur en de decoratie veranderd om erachter te komen wat ze leuk en niet leuk vindt.

Tegenwoordig worden kamers en woningen vrolijk en rustig ingericht. In haar alledaagse, hectische leven komt ze thuis in een huis dat “niet met te veel storende elementen en kleuren is gevuld.”


Meer producten – Scandinavische design

Hanglamp Eos

Product bekijken

Hanglamp Cross van TRIO

HanglampCross

Product bekijken

Hanglamp Eos van UMAGE
Design vloerlamp VL38 van Louis Poulsen
Binnenkijken bij Camilla Bisgaard Vendelbo

Binnenkijken – Laat u inspireren

Lukas Engelbert
Hier is de Duitse
Bauhaus-stijl

Binnenkijken

Valentina Contrasti
De kunst om kleine ruimtes
optimaal te benutten

Binnenkijken
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.