Koperkleurige lampen

Een highlight onder de metaaltrends

Nostalgisch en toch gloednieuw: twee tegenpolen die in veel hippe interieurstijlen samenkomen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de stijlen vintage, industrieel, oosters en de stijl shabby-chic. Deze stijlen combineren allemaal oude of oud-uitziende voorwerpen met nieuwere items. Van dressoirs tot wandklokken - van koperkleurige hang- en plafondlampen tot gezellige tafel- en vloerlampen in uiteenlopende kopertinten.


Kooilampen in zachte kopertinten

Kooilampen met een zachte kopertint zien er elegant & uniek uit. In combinatie met een mooie filamentlamp creëren ze een unieke lichtsfeer die bij verschillende interieurstijlen past, zoals bijvoorbeeld in een minimalistisch interieur.

Hier bekijken

Koperen kooilampen

Koperen lampen in de stijl industrial-chic

Koperkleurige lampen in de stijl industrial chic zorgen voor een rustieke en nostalgische flair. Deze lampen zijn niet alleen geschikt voor stedelijke industriële lofts, maar ook normale woonkamers profiteren van de flair van retro ontwerpen. Koperen lampen zorgen gegarandeerd voor een trendy interieur-update.

Hier bekijken

Industriële koperen lampen

Marokkaanse lampen met kopertinten

Marokkaanse lampen zijn herkenbaar door hun warme metalen kleur. Ook de kleur koper wordt bij deze oosterse lampen vaak gebruikt. Lampen in de vorm van een lantaarntje zorgen voor gezellig licht dat vaak door een gatenpatroon in de lamp voor een mooi effect zorgt. Gezelligheid gegarandeerd!

Hier bekijken

Marokkaanse koperen lampen

De lichtbron steelt de show

Zichtbare lichtbronnen zijn de trend van het seizoen. In combinatie met een vleugje koper ontstaat zo een prachtig effect. Denk bijvoorbeeld aan koperkleurige kopspiegellampen of de combinatie van glazen bollen en koperen elementen. Bij deze trend steelt de lichtbron de show!

Hier bekijken

Filamenttrend koper

Koperen lampen voor buiten

Koperen lampen zijn niet enkel mooi voor in de woonkamer, maar staan ook in de tuin prachtig. Van lampen met grondspies tot koperen plafond- en buitenwandlampen, de keuze is enorm!

Hier bekijken

Koperen buitenlampen
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.