Kristallen lampen: fonkelende schoonheden

van antiek tot modern

Kristallen lampen zijn echte blikvangers voor chique woonkamers. Uitgerust met de nieuwste LED technologie zorgen ze voor energiezuinig licht - bijzonder gezellig zijn de exemplaren met warmwit licht. Er zijn uiteraard ook dimbare modellen beschikbaar zodat de lichtsterkte eenvoudig kan worden aangepast. De kristallen lampen zijn er in verschillende stijlen van antiek tot modern.


Elegante
plafondlampen

Een statement voor het entreegebied of de woonkamer zijn de plafondlampen met kristallen decoraties. Ze leiden het licht op een elegante manier en benadrukken het bijzondere karakter van de kristallen lamp. De lichtreflecties die door de kristallen worden opgewekt, creëren een buitengewone sfeer.

Alle kristallen plafondlampen

Schitterende
kristallen kroonluchters

Kristallen kroonluchters vragen om veel plaats. Grote, hoge ruimtes met een elegante inrichting zijn perfect voor deze hoogwaardige kristallen kroonluchters. Van antieke modellen die in elk koninklijk huis zouden passen tot moderne modellen voor een modern interieur, de keuze is heel ruim.

Alle kristallen kroonluchters

Glinsterende
hanglampen

Kristallen hanglampen zetten de eettafel in een bijzondere gloed en zorgen voor sierlijke lichtreflecties. Langwerpige modellen met verschillende lampjes zijn bijzonder geschikt voor lange, rechthoekige tafels. Boven een ronde tafel kiest u het best voor een kristallen hanglamp met slechts één lamp.

Alle kristallen hanglampen

Sierlijke
tafellampen

Tafellampen met kristallen elementen zijn echte blikvangers voor een luxueuze woonkamer. Op een bijzettafel of ladekast creëren ze een buitengewone lichtsfeer met een glinsterend lichteffect.

Alle kristallen tafellampen

Extravagante
vloerlampen

Vloerlampen met kristallen elementen geven de woonkamers een extravagant tintje. Met hun sierlijke verlichting zorgen ze voor een hoogwaardige aanblik. Vrijstaand of naast de chique zetel, vloerlampen zijn een aanwinst voor elk luxe interieur.

Alle kristallen vloerlampen

Betoverende
wandlampen

Kristallen wandlampen worden op ooghoogte geïnstalleerd en alleen daarom al springen ze in het oog. Ze vallen ook op door hun lichtgevende schoonheid. Dankzij de gebruikte kristallen elementen toveren ze overweldigende lichtpatronen op de muur, waardoor de edele lampen de sfeer van een royale ruimte creëren.

Alle kristallen wandlampen

Extravagante
inbouwspots

Hoewel inbouwspots meer doen denken aan functionele armaturen, zijn ze ook verkrijgbaar met hoogwaardige kristalelementen. Naast de fonkelende kristallen verschijnen er bij het inschakelen van de lamp speelse lichtpatronen op het plafond die nog voor een extra portie luxe zorgen.

Alle kristallen inbouwspots

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.