Kortingscodes, kortingen, acties en vele voordelen bij Lampen24.be

Bespaar geld bij het kopen van de verlichting op uw dromen op www.lampen24.be.
Kortingscodes, kortingen, leuke acties en aanbiedingen, daarvoor bent u bij Lampen24.be aan het juiste adres. Bespaar €10 bij het aanmelden voor onze nieuwsbrief, 2% korting op uw gehele bestelling door het kiezen van vooruitbetaling als betaalmogelijkheid of gratis verzending vanaf een minimale bestelwaarde van €50 – bij Lampen24.be. Talloze manieren om te besparen op de verlichting van uw dromen. U hoeft niet lang te zoeken naar de juiste kortingscode of andere manieren om te besparen. Wij behouden het overzicht voor u met de actuele kortingscodes, acties en aanbiedingen van Lampen24.be.


Wij wensen u veel plezier bij het besparen!

De zomer komt! Verfrissend met WESTINGHOUSE ventilatoren.

Geldig t/m 27 mei 2018. De ventilatoren zijn reeds in onze shop gereduceerd, er is geen kortingscode nodig. De korting via de shop geldt op alle ventilatoren van Westinghouse. Zolang de voorraad strekt.

Westinghouse ventilatoren

2% korting bij de betaalmogelijkheid vooruitbetaling

Betalen per creditcard, PayPal / PayPal Express, onder rembours of via iDEAL. Of toch liever een overschrijving, dat kan ook. Bij Lampen24.be heeft u niet alleen de keuze uit meer dan 30.000 lampen, maar ook uit de verschillende betaalmogelijkheden. Kiest u voor vooruitbetaling, dan ontvangt u op uw gehele bestelling een korting van 2%. Deze 2% korting wordt direct van uw bestelling afgetrokken, wanneer u de optie ‘vooruitbetalen’ heeft gekozen.

naar de betaalmogelijkheden

Gratis verzending binnen Nederland bij een minimale uitgave van € 50

Uw uitgekozen lampen liggen al in uw winkelwagen van Lampen24.be. Geweldig! Uw bestelwaarde is al boven de € 50? Nog beter, want vanaf een bestelwaarde van € 50 krijgt u uw droomverlichting gratis thuisbezorgt – zo bespaart u € 4,95 op de verzending.

naar de verzendkosten

Hoe verzilver ik mijn kortingscode bij Lampen24.be?

Wanneer u bezit over een kortingscode, ontvangt u een korting, rekening houdend met de voorwaarden. Hieronder een korte uitleg hoe u de kortingscode bij ons kunt verzilveren:

Image

Belangrijk:

  • Controleer voor gebruik de geldigheid van uw kortingscode.
  • Controleer de voorwaarden, bijv. bestelwaarde, welke categorieën enz.
  • Om typefouten te vermijden is het verstandig om de kortingscode te kopiëren.

Zijn er toch nog problemen om uw kortingscode te gebruiken, neem dan contact op met onze klantenservice:

  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur