Kristallen plafondlampen

Leven als een koning met kristallen plafondverlichting

Plafondlampen met kristal zijn een absolute highlight in een woning. Kristallen zijn uniek en geven regenboogkleurige lichtspiegelingen die gewoonweg fascineren.

Het buitengewone design van plafondlichten, met de meest uiteenlopende kristalvormen en -kleuren, geven bij iedere smaak een passende lamp. U kunt zich bijvoorbeeld laten inspireren door moderne met chroom afgewerkte lampen in koel zilver of u kunt met klassieke gouden plafondlampen een echt hoogtepunt creëren.

Kristallen plafondlampen geven uw woonruimte een schitterende en indrukwekkende uitstraling. Het maakt niet uit of u een kroonluchter of liever een moderne plafondlamp voor uw woon- of slaapkamer zoekt, bij ons vindt u zeker uw droomlamp.

Het sfeervolle licht van kristallen plafondlampen schept in uw woning een vriendelijke atmosfeer. Daar kunt u ontspannen van een drukke werkdag of feest vieren met uw gezin. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van ons assortiment.

Wanneer u de juiste plafondlamp niet kunt vinden, neemt u dan gewoon contact met ons op. Wij willen u graag van advies dienen.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.