Kugelleuchten - Mehr als einfach nur rund

In de tuin als decoratief licht. Of als een sfeervolle lichtbron binnen onze 4 muren. Lichtbollen zorgen voor een geweldig licht en zijn helemaal hip! Zowel binnen als buiten. Maar niet alle lichtbollen zijn hetzelfde. Ze zijn kleurrijk of monochroom. Ze zijn onopvallend of ook totaal gek. Ze zijn gemaakt van glas, papier of metaal. Met decoraties of ook heel eenvoudig. Ze zijn voor de vijver, het bed, de eetkamer en de slaapkamer. Kortom: ze zijn gewoonweg geweldig.


Gewoon stoer: nu wordt het bolvormig in de tuin

Geef de buitenruimte trendy lichthighlights met bolvormige armaturen

terras lamp Gardenlight | 1523672, 1523673, 1523674

De tuin- en bollampen: een combinatie die niet perfecter lijkt. Ze zijn verkrijgbaar met elektriciteitsaansluiting en deels ook met bewegingsmelders als weg- en wandverlichting voor huisgevels en tuinpaden. Maar de bollampen hebben hun grote verschijning vooral als trendy decoratieve verlichting. Op het gazon, in het bloembed, op het terras - of zelfs in uw eigen vijver!

En het assortiment van deze prachtige, ronde lampen is groot! Ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in klassiek wit of met een trendy kleurveranderingsfunctie. Kan worden bediend met een afstandsbediening of mobiele telefoon. Met praktisch zonnepaneel of ook met aardpenfunctie, in zeer klein of zeer groot, alleen of ook in de chique 3-delige set.

~ in de meest uiteenlopende variaties ~

Uitgelicht

Voor binnen de 4 muren - ronde hanglamp-highlights

Waarom bolvormige hanglampen in geen enkele woning mogen ontbreken

Hanglamp Greta | 7610626

Art.Nr. 7610626

Kugellampen machen im Garten eine echt super Figur. Aber nicht nur dort. Denn auch in den 4 Wänden führen die trendigen Licht-Kugeln ihren Siegeszug fort. Zum Beispiel als Hängeleuchte. Für Schlafzimmer, Wohn- oder auch Esszimmer – ein absolutes Licht- & Design-Highlight. Denn die coolen, leuchtenden Kugeln werden häufig mit anderen Trendmaterialien und -designs verbunden. Zum Beispiel mit Glas oder Papier. Mit Lochmuster, mit Kupfer oder in angesagtem Goldton. Mit Blüten- oder Blättermuster oder auch ganz minimalistisch. Noch trendiger geht es fast kaum!

~ Stylisch & gemütlich! ~

Zu den Kugel-Hängeleuchten

Hängeleuchte Sphere | 8582379Hängeleuchten LE KLINT 172 S | 6086183

Art.Nr. 8582379

Art.Nr. 6086183

Uitgelicht

Stijlvol & origineel!

Creëer een geweldige sfeer met bolvormige verlichting aan de wand & het plafond.

Wandlamp Miconos  | 1060210

Geschikt voor aan de wand

Een lamp in de vorm van een bol - voor de muur? Ja, absoluut. En het is absoluut overtuigend - en stijlvol. Door de montagehoogte, die altijd in het gezichtsveld van de kijker ligt, worden de bolvormige lampen een echt designelement. Of het nu gaat om een transparante glazen bol, schijnbaar magisch zwevend op een gouden metalen buis, met opvallende decoraties of heel koel in wit en zilver - de lichtgevende bal wordt als centraal element op de muur in scène gezet door een lichte, soms speelse, maar in ieder geval sensationele manier.

Voor aan de wand

Plafondlamp Castiro | 1020393

Hoog aan het plafond!

Als een enkel element voor het plafond - ja, bolvormige verlichting maakt echt het verschil. Bijvoorbeeld, als een klassieke elegante, elegante opaal glazen bol, trendy in een groene look of in een trendy goudkleurige tint of met metalen gaas. Maar ook aan het plafond komen de trendy ronde lichtdispensers graag in groepen voor. Namelijk multiflame. 2-flame, 3, 4 of ook 6-flame - op een manier, zoals men dat wenst. En het mooiste is: de individuele spots kunnen vaak individueel worden uitgelijnd - licht precies daar waar u het nodig heeft.

Voor het plafond

Uitgelicht

Kleine verlichting, grote werking

Tafellampen in bolvorm maken van elk dressoir een statement.

Einen aufsehenerregenden Blickfang auf Sideboard, Regal oder Beistelltisch zaubern – mit einer Tischleuchte kein Problem. Schon gar nicht, wenn sie in so einem stylischen Design daherkommt wie die trendigen Kugel-Tischleuchten. Diese kombinieren gekonnt schönstes Licht zur Schaffung von Lichtinseln mit einem Design, das einfach fasziniert. Und das immer wieder neu. Ganz klassisch als leuchtende Opalglas-Kugel zum Beispiel. Oder auch schlicht und elegant mit Papierschirm und edlem Holzfuß. Einfach nur cool als leuchtend-rundes Drahtgeflecht oder total trendig als Komposition von Glaskugel und Betonfuß. Die Designauswahl ist auch bei den kleinen Tischleuchten riesengroß.

~ Echt aufsehenerregend! ~

Zu den Kugel-Tischleuchten

Tischleuchte LE KLINT 375 | 6086203

Art.Nr. 6086203

tafellamp Lunar | 8539459

Art.Nr. 8539459

Uitgelicht
  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.