Metallic chic

Stijlvol, oogverblindend en glamoureus

De elegante kleuren goud, koper en messing zijn perfect om te combineren met verlichting. In trendy ontwerpen zijn ze vaak het gespreksonderwerp onder interieurfans. Als de lampen eenmaal zijn ingeschakeld, komt hun volledige charme tot zijn recht - met sprankelende, glinsterende lichteffecten die een extravagant tintje aan elke kamer geven.

Koper & roségoud

Bijzondere effecten

Verlichting in koper en roségoud is vooral populair bij de vrouwelijke populatie. Met hun speelse ontwerpen versieren ze kasten, tafels, nachtkastjes en nog vele andere plaatsen. Deze lampen passen prachtig in zowel minimalistische inrichtingsstijlen als ook in meer design interieurs.

Hier bekijken

Metallic-chic ontdekken

Messing & Brons

Glamoureuze blikvangers

Modern en elegant of eerder subtiel en eenvoudig - messing en brons worden gebruikt voor de meest uiteenlopende stijlen en kunnen ook in bijna elk interieur mooi geïntegreerd worden. Ook in combinatie met andere materialen is de metallic nuance prachtig - bijvoorbeeld met opaalglas of met gekleurde vlakken.

Hier bekijken

Metallic-chic ontdekken

Zilver, chroom & rvs

Ontelbare mogelijkheden

De metaaltrend is weer helemaal trendy! Zilveren lampen zijn weer helemaal populair en worden voortdurend gemoderniseerd door gerenommeerde ontwerpers. Door middel van innovatieve vormen, gatenpatronen en oppervlaktestructuren brengen ze telkens weer een frisse wind door elk stijlvol interieur.

Hier bekijken

Metallic-chic ontdekken

Goud als stijlvol statement

Met stijl en elegantie

Het is niet al goud wat blinkt - maar deze lampen zijn het wel - en dat herken je aan hun elegantie en stijl! Als kostbare blikvanger van de metaaltrend tonen ze steeds weer nieuwe inspiraties van de ontwerpers. Een trendy blikvanger: de combinatie van goud en glas. Met hun warm wit licht creëren ze een bijzonder gezellige sfeer en prachtige lichteffecten!

Hier bekijken

Metallic-Chic ontdekken
  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488 Service

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.