Osram Smart+

Hoe u met OSRAM Smart+ nu al de lichtsturing van de toekomst kan beleven

Als men kijkt naar de mogelijkheden van OSRAM Smart+, dan wordt het duidelijk dat de toekomst van de verlichting veel conventionele tradities overboord zal gooien. Het wandelen naar de lichtschakelaars en dimmers, het aansluiten en inschakelen van een staande lamp aan de andere kant van de woonkamer wordt net zo overbodig als de instelling van timers bij de verlichting, opdat het tijdens uw vakantie zou lijken of er iemand thuis is. Ook vele andere zorgen verdwijnen volledig, bijvoorbeeld de vaak heel brandende vraag: Heb ik het licht in de badkamer of de keuken wel degelijk uitgeschakeld? OSRAM Smart+, de genetwerkte lichtoplossing van de toekomst, werpt deze zorgen en noodzakelijkheden overboord en doet zelfs nog veel meer: Het zet een grote stap in de richting van de individuele lichtsfeer.

Uw nieuwe comfort met OSRAM Smart+

Zit u na een zware werkdag comfortabel op de bank en wil u liever niet meer bewegen? En vindt u het licht in de kamer veel te fel? U zou de helderheid graag dimmen, maar de dimmer bevindt zich aan de andere kant van de woonkamer. Op een steenworp afstand, maar voor die paar stappen vindt u nauwelijks de kracht. U beschikt over een smartphone die u zelfs op een vrije avond bij de hand houdt, om in contact te blijven met vrienden en kennissen? Dan bent u slechts één download verwijderd van het maximale comfort. Installeer de OSRAM Smart+ app op uw smartphone of tablet en geniet van de volledige controle over uw lichten vanop de bank. Alle LED lampen van de intelligente lichtregeling zijn met een druk op de knop of door middel van een aanraking van het beeldscherm met de vinger altijd configureerbaar. U wilt het donkerder? Geen probleem! Maar donkerder of lichter zijn al te traditionele mogelijkheden! Hoe zou het zijn met een romantisch rode lichtsfeer of een dromerig blauwe? Laat uw vinger over het kleurenwiel van de OSRAM Smart+ app dwalen en ontdek zelf de verschillende mogelijkheden - en uw heel persoonlijke lichtsfeer, die u kan opslaan en op elk gewenst moment terug kan oproepen.

Veiligheid dankzij de lichtsturing van OSRAM Smart+

OSRAM Smart+ werkt in huis via uw draadloze netwerk of via een internet-cloud, zodat u van overal ter wereld toegang hebt tot de verlichting in uw huis. Dat betekent: 's Morgens nooit meer haastig naar het werk vertrekken en zich de hele dag afvragen of u het licht in de woonkamer of slaapkamer hebt uitgeschakeld. Gewoon, tijdens een vrij moment, de app oproepen en via een druk op de knop het licht thuis uitschakelen - of wijzigen. Want het veranderen van het licht in het huis, de ene lamp aan- en de andere uitschakelen, zorgt ervoor dat het lijkt of er iemand thuis is - zelfs tijdens uw vakantie of zakenreis. Inbrekers oriënteren zich namelijk steeds op gemakkelijke klusjes, dit wil zeggen, daar waar ze ongezien binnen en buiten geraken. Maar wat als men, op basis van de verlichting in het huis, vermoedt dat er iemand thuis is? Dan is de kans heel groot dat inbrekers zich nooit in uw huis zullen durven wagen. Uw OSRAM Smart+ app begeleidt u niet alleen naar een nieuwe, meer comfortabele lichtsfeer, maar ook naar een grotere veiligheid voor u, uw familie en uw eigendom.

Hoe werkt de intelligente lichtsturing via OSRAM Smart+?

De centrale component van het systeem is de Smart+ Gateway die draadloos kan worden aangesloten en naadloos geïntegreerd kan worden in uw draadloze netwerk. De Gateway is de interface waarin alle lampen en armaturen van het verlichtingssysteem samenkomen en voor bediening in de app op uw smartphone of tablet ter beschikking worden gesteld. De Gateway is bovendien ook een geheugen voor alle met OSRAM LIGHTIFY geconfigureerde lichtinstellingen. Dankzij de eenvoudige bediening kunnen additionele producten van het systeem eenvoudig worden toegevoegd, zodat gaandeweg een steeds meer omvangrijke individualiteit bij de huishoudelijke verlichting mogelijk wordt, zonder dat u ooit naar een nieuwe lichtschakelaar moet gaan. Uw app is alles wat u nodig hebt, waarbij u de keuze hebt om nog meer mobiele apparaten voor de aansturing van uw verlichting te ontgrendelen. Zo kan bijv. de dochter vanuit haar eigen kamer ook de verlichting van deze kamer regelen, terwijl het kleine broertje zijn kinderkamer naar wens in blauw of groen kan doen oplichten - en de ouders, vanuit de woonkamer, de controle over de totale verlichting behouden.

Welke producten staan ter mijn beschikking bij OSRAM Smart+?

Met het verlichtingssysteem OSRAM Smart+ kunt u de kwaliteit van het licht in uw huis zelf vorm geven. Opdat dit perfect zou lukken, komen alleen hoogwaardige techniek en vervaardiging in aanmerking, wat eveneens verzekerd wordt door de merknaam OSRAM. Producten die compatibel zijn met het nieuwe verlichtingssysteem, vindt u in deze categorie, waarbij het aanbod met de groei van het systeem continu wordt geactualiseerd. Maar maakt u zich geen zorgen! Met OSRAM Smart+ hoeft u geen afscheid te nemen van uw geliefde armaturen, maar kan u snel en ongecompliceerd de met het systeem compatibele lampen aankopen en in uw armaturen plaatsen. De compatibele E27 lampen zijn LED lampen, die als enige geschikt zijn voor de traploze kleurverandering. De lange levensduur van de producten zorgt er bovendien voor dat u de lampen eenvoudig kan plaatsen en vervolgens - in de geest van de verlichting van de toekomst - onderhoudsvrij kan gebruiken. U hebt zeker ook ervaren dat LED lampen meer energie-efficiënt zijn dan alle tot nu toe gekende lampen en tot 80-90% op onkosten kunnen besparen. Al deze voordelen geniet u ook met de kwalitatief hoogwaardige lampen van het OSRAM Smart+ verlichtingssysteem.

Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantendienst, die u vakkundig en vriendelijk zal adviseren bij uw persoonlijk verlichtingsproject. U wilt op de hoogte blijven over het thema OSRAM Smart+? Abonneer u dan op onze gratis nieuwsbrief en ontvang nieuws direct en gemakkelijk in uw e-mail inbox.

  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.