Pendellampen buiten

Pendellampen voor gezellige avonden

Pendellampen worden buiten vaak gebruikt om paviljoens, priëlen en terrassen te verlichten. Ook als verlichting boven de eettafel in de wintertuin zijn pendellampen een goed alternatief.

De pendellamp verdeelt zijn licht gelijkmatig, waarbij de licht intensiteit van een centraal punt uit naar buiten toe steeds minder wordt. Dit zorgt voor veel sfeer, die ertoe uitnodigt gezellig bij elkaar te zitten en een feestje te vieren.

Pendellampen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Maritieme pendellampen voor buiten herinneren aan de afgelopen strandvakantie, terwijl moderne, pendellampen, bolvomig of als staalconstructie, een lust zijn voor het oog.

Ondanks de vele varianten is de pendellamp in klassieke vorm nog altijd heel populair. De klassieke pendellamp voor buiten, vaak zwart of van smeedijzer gemaakt, is gewoon een stijlvolle manier om je tuin te verlichten en een gezellige sfeer te scheppen.

U kunt ook deze gezellige sfeer bij u thuis brengen. Bij ons vindt u een stijlvolle keuze aan verschillende pendellampen voor buiten.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.