Philips Hue

Tover uw huis om tot een unieke lichtervaring met Philips Hue

De Nederlandse lichtfabrikant Philips was al bekend om zijn Living Colors-lampen. Dit zijn stand-alone lampen waarmee u met een speciale afstandsbediening een zelfgekozen kleur op een muur kunt projecteren. Met Philips Hue gaat het bedrijf een stap verder. Met dit nieuwe systeem wil Philips verlichting voor de living naar een hoger niveau tillen. Philips Hue is een intelligent lichtsysteem dat u met uw smartphone kunt aansturen en waarmee u licht krijgt in de kleur die u wilt, wanneer u dat wilt en vanaf waar dan ook ter wereld.


Hoe werkt Philips Hue?

De Hue-lampen bestaan uit een groot aantal ledlampjes met verschillende kleuren. Door middel van een app kunnen deze lampjes worden gemengd en gedimd. Zo kunt u vrijwel elke kleurnuance verkrijgen. De lampen zien eruit als een normale gloeilamp en zijn voorzien van een E27-fitting. Hierdoor kunt u ze eenvoudig in de meeste lampenkappen en lamparmaturen monteren. De gloeilamp beschikt over 11 ledlampjes, verbruikt maximaal 8,5 watt en produceert 600 Lumen aan licht. Dit is ongeveer hetzelfde als een gloeilamp van 50 watt.

Het mooiste aan een Philips Hue-systeem is dat u meerdere lampen tegelijkertijd kunt bedienen. U sluit de lampen eenvoudig aan via een zogenaamde ‘bridge’ die uw lampen via wifi met uw smartphone of tablet verbindt. Zo kunt u officieel tot wel 50 lampen in één keer aansluiten en door middel van een app bedienen.


Drie verschillende intelligente lampen

Er zijn Philips Hue-lampen in verschillende vormen, afmetingen en modellen.

  • Hue white. Dit is eenvoudig, wit licht met een eenvoudige bediening en comfort. 
  • Hue white ambiance. Deze verlichting gaat van gezellig warm-wit licht tot koel daglicht voor uw dagelijkse activiteiten. 
  • Hue white en color ambiance. Hiermee creëert u een intensieve lichtervaring met wel 16 miljoen kleuren om het licht aan uw stemming aan te passen. 

Welk pakket het meest geschikt is, hangt af van uw budget en wat uw eisen zijn voor uw intelligente woningverlichting.


Philips Hue white

Dit systeem is eenvoudig te programmeren en biedt u totale controle over uw witte verlichting. U kunt uw verlichting overal ter wereld bedienen, zolang u maar een internetverbinding heeft. Ook kunt u uw lampen volledig automatiseren, zodat het lijkt alsof u thuis bent. Dit geeft een gevoel van extra veiligheid. Als u weer thuiskomt, staat uw verlichting aan, wat een welkomstgevoel geeft.


Philips Hue white ambiance

Deze soort verlichting kan u helpen om heerlijk in slaap te vallen en wakker te worden. U kunt de lampen ook instellen op feller licht, wat u energie doet krijgen of goed is om bij te lezen. Of misschien wilt u liever een ontspannen sfeer? U beslist. Van koel vitaliserend daglicht tot gezellig warm-wit licht: u kunt uw verlichting, net als bij Hue white, van overal bedienen of automatiseren.


Philips Hue white and color ambiance

Dit is de meest intensieve lichtervaring in de Philips Hue-reeks. Door middel van uw app kunt u kiezen uit 16 miljoen kleuren om het licht aan uw stemming aan te passen. U kunt zelfs de kleuren van foto’s in uw smartphone aanpassen. Zo beleeft u die mooie zonsondergang op uw favoriete vakantiebestemming opnieuw in uw eigen living. Ook kunt u uw kleurinstellingen van uw televisietoestel aanpassen, zodat tv kijken nóg intensiever wordt. De Philips Hue white and color ambiance is bovendien compatibel met de Apple HomeKit. Hiermee kunt u Siri vragen om uw lampen in te schakelen of te dimmen of voorkeursinstellingen oproepen zonder dat u ook maar één knop hoeft in te drukken. Met deze set hebt u de meeste mogelijkheden en er komen steeds meer slimme opties bij.


Veel mogelijkheden met Philips Hue

Als u kiest voor een losse lichtbron, dan kunt u in principe alle lampen met een E27- of GU10-fitting in onze webshop gebruiken voor Philips Hue. Verder zijn er op lampen24.be veel speciale Hue-lampen te koop. Zo zijn er pendellampen, tafellampen, plafondlampen, downlights en ledstrips. Als u een lamp zoekt die u overal kunt gebruiken, dan is de Hue Go een echte aanrader. Wilt u Philips Hue een keer proberen? Dan raden wij u aan een van de handige starterspakketten aan te schaffen. Daar zitten de lampen en de wifi-bridge al bij inbegrepen en kunt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.