Plafondverlichting

Door optimale plafondverlichting verhoogt u de productiviteit en de omzet

Ergonomisch goed gekozen plafondverlichting in kantoren en bedrijfsruimtes gaat vermoeidheid tegen en leidt tot meer productiviteit en efficiëntie. Een opvallende etalage, verlicht door een plafondverlichting met aantrekkelijke effecten, leidt tot een blijvend hogere omzet.

Op die manier kan een zorgvuldig gekozen plafondverlichting in de winkel in korte tijd zichzelf terugverdienen en vervolgens veel geld opleveren. Bedrijfseconomisch dus reden genoeg om veel aandacht te besteden aan het thema plafondverlichting.

Zeer belangrijk bij het kiezen van de juiste plafondverlichting is een optimaal lichtrendement zonder dat het verblindt. Want: Verblinding beïnvloedt de optische waarneming sterk en wordt door de meeste mensen zelfs als pijnlijk ervaren. Zo'n ongewenst lichteffect wordt bij plafondverlichting vaak ondervangen door lamellensystemen toe te passen die voorkomen dat mensen verblind worden.

Met speciale lampen of afschermkappen kan in de verkoopruimte een perfecte belichting worden bereikt van objecten die extra moeten opvallen, en kan de aandacht van potentiële klanten speciaal daarop gericht worden.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488 Service

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.