Schaarlampen

Flexibele lampen met uittrekbare arm

Aantrekkelijk design en flexibel regelbaar licht: Vintage schaarlampen zijn het nieuwe trendobject geworden. Het beweegbare licht en het opvallende uiterlijk maken ze tot een gewild woonaccessoire.


Wand schaarlampen

Bijvoorbeeld voor de slaapkamer

Wand schaarlampen zorgen voor flexibel licht op het nachtkastje en vintage schaarlampen zorgen met hun beurt nog eens voor een unieke look. De lampenkap van de schaarlamp, die vaak draaibaar is, is eveneens perfect te gebruiken als leeslamp.


Schaarlampen plafond

Bij uitstek voor boven de eettafel

Vintage schaarlampen in de vorm van een hanglamp zijn echte designhighlights. Door de variabele afstand tussen de lampenkappen kunnen eettafels met precisie worden verlicht. Ook industriele schaarlampen zijn helemaal in.


Vloer- en tafel schaarlampen

Bijvoorbeeld voor de woonkamer

De intrekbare en uittrekbare lampenkap van de schaarlamp biedt optimaal visueel comfort op het bureau. Bovendien vormt het accordeonontwerp een interessant contrast met de verder nogal functionele kantoorverlichting - een spannend alternatief voor het thuiskantoor. Accordeon-tafellampen zijn ook een highlight voor op de commode.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ontvang € 10 korting.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

U kunt zich op elk moment afmelden via de afmeldlink die u in elke nieuwsbrief vindt of stuur e-mail naar info@lampen24.be. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring. *vanaf € 75 bestelwaarde