Veilig betalen op Lampen24.be.

Service staat bij ons voorop. Hieronder verstaan wij natuurlijk ook dat wij u een grote keuze aan veilige betaalmogelijkheden bieden.
Op de dag dat uw pakket met DPD is verzonden, ontvangt u een email met de verzendsbevestiging. De levering vindt normaal gesproken plaats op maandag tot en met zaterdag tussen 8 en 16 uur.

Bancontact

U kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. U kunt direct gebruik maken van Bancontact zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden. Uw betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen uw bestelling dan ook direct in behandeling.

Zelf overschrijven - 2% korting
Zelf overschrijven

De klassieke wijze van betaling: snel en kosteloos. U ontvangt de betaalgegevens direct na de bestelling en kunt het factuurbedrag naar onze rekening overmaken. De bankgegevens zijn op de bestelbevestiging te zien. Na ontvangst van de betaling, versturen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk.

Het voordeligst: u krijgt 2% korting op het totaalbedrag.

Creditcard

Een comfortabel en beproefd concept: de betaling wordt van uw creditcard (VISA of MasterCard) afgeboekt. U hoeft slechts het kaartnummer, de uiterste geldigheidsdatum en het proefcijfer aan te geven. De creditcardgegevens (zoals kaartnummer en geldigheidsdatum) worden niet door ons opgeslagen maar worden direct door een 128-bit SSL-encryptie naar de dienstverlener BS PAYONE doorgegeven. Uw creditcard moet door de bank die uw kaart heeft uitgegeven worden geregistreerd voor de Verified by VISA en MasterCard SecureCode-authenticatie. Authenticatie door een persoonlijke beveiligingscode vindt veilig plaats tussen u en uw bank. Wanneer u bestelt, wordt het bedrag gereserveerd op uw creditcard. Het bedrag wordt onmiddellijk in rekening gebracht nadat de bestelling is verzonden.

Paypal/Paypal Express

U kunt snel, makkelijk en veilig met PayPal betalen. Tijdens het bestelproces kunt u inloggen met uw PayPal accountgegevens en de betaling versturen. Indien u PayPal Express gebruikt, nemen wij de adresgegevens over die zijn ingevoerd in het systeem van PayPal. Verdere informatie over PayPal krijgt u tijdens het bestelproces. Na het bestellen hebt u de mogelijkheid de bestelling te controleren en te bevestigen.

Wij ontvangen direct uw betaling en kunnen uw bestelling onmiddellijk verder in behandeling nemen.

U hebt nog geen PayPal Account? U kunt uw bankrekening meteen laten registreren.

Een betaling met PayPal is voor u natuurlijk kosteloos.

U heeft geen antwoord op uw vraag gevonden?

Hier hebben we meer opties voor u.

Heeft u vragen over de betaalmethoden of over uw factuur?

De antwoorden op deze vragen en alle andere betalingsgerelateerde onderwerpen vindt u in onze FAQ's.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.