Nog maar

11% vanaf €109 & 14% vanaf €179 op bijna alles

Tot 65% op hang- en plafondlampen

Slimme binnenverlichting

Filteren en sorteren
Filteren en sorteren 0
Sorteren Populariteit
Kleur
Ruimte
Stijl
Materiaal
Prijs
Toepassen
Smart Home systemen
IP-codering
Spraakassistent
Merk
Dimmer
Veiligheidsklasse
Lichtkleur (selectie)
Vorm
App
Aantal lampen
Dimbaar
Incl. afstandsbediening
Ingebouwd LED-licht
Lichtbron inbegrepen
Incl. schakelaar
Fitting
LED
In hoogte verstelbaar
Op batterijen
Incl. bewegingssensor
Diameter (cm)
Toepassen
Wattage
Toepassen
Lengte (cm)
Toepassen
Hoogte (cm)
Toepassen
Uitsteeklengte / diepte (cm)
Toepassen
Breedte (cm)
Toepassen
1.416 artikelen
Filter
€ 22,90
€ 264,90
€ 91,90
€ 193,90
adviesprijs - € 19,61
adviesprijs € 213,51
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 86,90
€ 144,90
€ 221,90
adviesprijs - € 10,10
adviesprijs € 232,00
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 243,01
€ 29,90
€ 104,90
adviesprijs - € 45,00
adviesprijs € 149,90
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 154,90
adviesprijs - € 14,00
adviesprijs € 168,90
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 208,90
adviesprijs - € 30,00
adviesprijs € 238,90
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 76,90
€ 89,90
€ 99,90
€ 202,34
€ 709,90
adviesprijs - € 19,43
€ 120,47
adviesprijs - € 19,43
adviesprijs € 139,90
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 529,90
€ 279,90
adviesprijs - € 46,68
€ 112,90
adviesprijs - € 46,68
adviesprijs € 159,58
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 15,23
€ 57,90
adviesprijs - 35%
adviesprijs € 89,90
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 79,90
€ 327,91
€ 299,90
€ 74,90
adviesprijs - 25%
adviesprijs € 99,90
De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs van het product.
€ 186,90
€ 93,90
€ 71,90
Pagina

Slimme verlichting - zo individueel was verlichting nog nooit

Elke lamp kan gewoon in- en uitgeschakeld worden. Tegenwoordig mag u iets meer verwachten van moderne verlichting. Veel meer, eigenlijk. Slimme lampen maken het mogelijk: ze zorgen voor een individuele en veelzijdige lichtervaring. Voor beduidend meer comfort en genot in het dagelijks leven. Daarbij is wel het een en ander mogelijk, bijvoorbeeld:

  • creëer uw eigen persoonlijke lichtroutine - vooral voor 's ochtends en 's avonds

  • tover de woonkamer om met de lichtstemming van een vakantiefoto 

  • neem inbrekers bij de neus leiden door met licht te simuleren dat u thuis bent.

Voordelen van slimme verlichting

Smartphones en afstandsbedieningen vormen vandaag de dag de centrale elementen bij het regelen van de verlichting in een smart home. Slimme verlichting, die op afstand kunnen worden bediend, zijn net zo eenvoudig te bedienen als een tv, dvd-speler of hifisysteem. Het bedienen van smart home verlichtingssystemen via de app is eenvoudig en biedt vele mogelijkheden.

De meeste systemen die worden bestuurd door apps verbinden verlichting en lampen. Dit betekent dat het huis over wifi moet beschikken. Het gebruik van extra accessoires, zoals draadloze bruggen, varieert van systeem tot systeem.

De interessantste en populairste functies van smart home-verlichtingssystemen met apps zijn:

  • Het instellen van verlichting waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is, voor moment wanneer het huis onbewoond is.

  • Uitgebreide verlichtingsmogelijkheden met verschillende kleur- en helderheidswaarden

  • Bediening van de verlichting op grote afstand, ook zonder visueel contact

  • Comfortabele bediening via smartphone, bv. vanaf de bank

  • Breed scala aan uitbreidingsmogelijkheden, bv. door extra verlichting

Wat zijn slimme apparaten?

Dit zijn componenten van een verlichtingssysteem die lampen met elkaar verbindt en die via een app aangestuurd kunnen worden. Natuurlijk moet hiervoor wel WLAN beschikbaar zijn. Maar beschikt niet iedereen daar tegenwoordig over? Bij de meeste systemen hoort een bridge die alle componenten met elkaar verbindt.

Welke fabrikanten zijn er?

Helaas is de keuze voor slimme verlichting alleen niet voldoende. U moet nog een stap verder gaan en voor het merk kiezen dat u vertrouwt. Grofweg zijn dit de fabrikanten waaruit u kunt kiezen:

Wat kunnen deze slimme thuissystemen allemaal? Alle informatie over de technologie achter de fascinerende slimme verlichting vindt u in dit handige overzicht:

Welke slimme verlichting producten zijn er verkrijgbaar?

U bent erover uit dat uw huis slim en uw verlichting intelligent moet worden? Geweldig, dan hoeft u alleen maar een overzicht te krijgen van welke producten er verkrijgbaar zijn. Uiteraard kunt u bij vragen gewoon contact opnemen met onze experts via onderstaande contactgegevens. Want u hebt vast en zeker allerlei gedetailleerde vragen waar u graag over wilt praten. Misschien helpt de volgende lijst u al een stap in de goede richting: 

  • Lampen
    Alvorens u met slimme verlichting aan de slag gaat, moet u zich één ding afvragen: ben ik toe aan nieuwe lampen? Dan vindt u bij alle smart homeleveranciers prachtige lampen met vast geïnstalleerde, intelligente verlichting. Het aanbod is groot: of het nu gaat om plafond-, hang-, wand- of vloerlampen - u vindt zeker wat u zoekt. Neus gewoon maar even rond naar hartenlust.

  • Lichtbronnen
    Die slimme verlichting is allemaal geweldig - maar u vindt de hanglamp boven de eettafel zo mooi? Koop hiervoor dan gewoon een intelligente lamp en maak uw lievelingslamp onderdeel van uw slimme verlichting. Zo kunnen zelfs uw oude, favoriete lampen in een netwerk worden opgenomen en opeens over functies beschikken waarvan u jaren geleden slechts kon dromen.

  • Bridge 
    Voor sommige systemen zijn deze noodzakelijk, voor andere weer niet. We hebben het over een bridge die de componenten van uw slimme systeem met elkaar verbindt. Bij Philips Hue is dit de Bridge, bij Osram Smart+ heet dit de Gateway. Voor iDual en WiZ hebt u geen radiobrug/bridge nodig.

  • En dan nog de rest
    Wat kunt u verder nog gebruiken? Bijvoorbeeld een praktische dimschakelaar, een wandschakelaar, die u ook via uw smartphone kunt bedienen, een afstandsbediening, een bewegingssensor, enzovoort. Wie graag over veel slimme accessoires wil beschikken en niet alles alleen via de smartphone wil bedienen, heeft uitgebreide keuze. Hebt u vragen hierover? Neem dan contact op met onze experts via onderstaande contactgegevens. Wij verheugen ons op uw telefoontje.

slimme_binnenverlichting
smart_home
slimme_binnenverlichting

Welke bedieningsmogelijkheden zijn er?

Hebt u uw eigen ideeën over hoe u uw verlichting het liefst wilt aansturen? Dat komt dan goed uit. Bij intelligente verlichting is er namelijk meer dan genoeg keuze. U kunt lichtinstellingen uitvoeren via:

  • Smartphone & Tablet
    Een keer swipen op een regenachtige zondagmiddag en uw verlichting schakelt over naar een lichtscenario dat u het gevoel geeft alsof u op het strand zit. Met uw smartphone of tablet kunt u naar hartenlust experimenteren en uw favoriete instellingen gewoon bewaren.

  • Spraakbesturing    
    Het licht moet aan gaan als u dat zegt? Dat kan natuurlijk ook. Hiervoor hoeft u alleen maar de spraakbesturingsoptie te gebruiken. U kunt kiezen tussen Google Home, Amazon Echo en Apple HomeKit. Details hierover leest u hieronder in een praktisch overzicht. 

  • Afstandsbediening
    U geeft de voorkeur aan een afstandsbediening? Ook dat is bij slimme verlichting geen enkel probleem. Kies dan eenvoudigweg voor een systeem zoals iDual of WiZ.

slimme_binnenverlichting
  • Schakelaar
    Uw verlichting moet slim zijn, maar u wilt de goede oude lichtschakelaar toch liever niet missen? Dan kunt u uw geliefde lichtschakelaar gewoon behouden. U kunt deze aan de muur bevestigen of in uw broekzak stoppen. Philips Hue met zijn Tab of Osram Smart+ met zijn Switch bieden bijvoorbeeld een dergelijke draadloze drukknop - allebei zeer intelligente schakelaars.

  • Sensor   
    Als u niet zo graag swipet, tikt, klikt of drukt en vindt dat het licht automatisch aan moet gaan als u de kamer binnenkomt, dan is dat ook geen probleem. Een bewegingssensor is hiervoor perfect. Als u binnenkomt of zich beweegt, dan detecteert de sensor dat. As er niets meer beweegt en er geen licht meer nodig is, dan detecteert de sensor dat natuurlijk ook. Dergelijke bewegingssensoren zijn bijvoorbeeld beschikbaar voor slimme producten van Osram Smart+ of Philips Hue.  

Welke smart home-apparaten werken met welke spraakbesturing?

Heel veel slimme systemen - en dan ook nog eens al die verschillende spraakbesturingen. Wat werkt dan eigenlijk in combinatie met wat? Dit handige overzicht geeft uitsluitsel.

slimme_binnenverlichting_table

Zijn er ook intelligente lampen met camera?

U bent wel fan van lampen die echt multifunctioneel zijn? Dan zult u dit zeker bijzonder interessant vinden. Er zijn intelligente buitenlampen met geïntegreerde camera die via een app foto's naar uw smartphone sturen. Als u dan in de kroeg zit, dan krijgt u van uw smartphone een melding als de postbode aan uw voordeur staat. En dit is het mooiste daarvan: u kunt zelfs in real-time met hem praten. En als er een ongenode gast aan uw deur staat, dan weet u het meteen. Een mooie bijdrage op het gebied van veiligheid en inbraakbeveiliging.

smart_home
slimme_binnenverlichting
slimme_binnenverlichting
Meer laten zien Toon minder

De doorgestreepte prijzen komen overeen met de adviesprijs van de fabrikant.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten.

© 2024 Lampenwelt GmbH