Stoffen hanglampen

Stoffen hanglampen: voor de liefhebbers van een interieur met klassieke charme

De hanglamp met een stoffen kap is een klassieker onder de hanglampen. Het flexibele materiaal is namelijk bijzonder geschikt om gespannen te worden, en kan daardoor over elk geometrisch gevormd frame gespannen worden. Populair zijn bijvoorbeeld ronde stoffen hanglampen met een witte stoffen kap, of het gebloemde of versierde alternatief ervan. Zo’n product is een klassieker in de slaapkamer en zorgt ook vandaag de dag voor een zachte en ongecompliceerde verlichting in deze belangrijke ontspanningsruimte. Daarnaast zijn er vele variaties in deze productcategorie te verkrijgen.

Hanglampen met een stoffen kap zijn origineel en onderstrepen een gezellige sfeer

Stof is al lang een bekend materiaal, dat de meest uiteenlopende culturen heeft verrijkt en door hen als expressiemiddel gebruikt werd. Het flexibele materiaal komt het interieur ten goede. Een geheel witte stoffen kap is bijvoorbeeld bijzonder goed geschikt voor de slaapkamer, maar er zijn natuurlijk ook een hele hoop alternatieven met een kleurtje of printje. Een stoffen hanglamp met een beige textielkap zorgt voor bijzonder warm licht, een product van zwarte, misschien wel gestructureerde stof, werkt weer modern. Daartoe komen nog de varianten met een bies of motief, die ook zeer smaakvol gevonden worden en vele interieurs prachtig aanvullen.

Stoffen hanglampen zorgen voor een serene basisverlichting van woon-en slaapkamer

De stoffen hanglamp is zeer geschikt voor de basisverlichting van gezellige ruimtes. Daartoe behoort de slaapkamer, en ook de woonkamer, waar de met stoffen kap uitgeruste hanglamp haar volle charme kan verspreiden. Voor de basisverlichting wordt een lamp benodigd die het licht zoveel mogelijk rondom verspreidt. Daarbij is het echter ook belangrijk dat men niet direct in het licht van de felle lichtbron kijkt. De stoffen hanglamp voldoet aan beiden voorwaarden: de stoffen kap is (doorgaans) lichtdoorlaatbaar en verhinderd tegelijkertijd het directe zicht op de lichtbron.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.