Tafellampen kristal

Glinsterende en veelzijdige talenten: Kristallen tafellampen scheppen een fijne sfeer

Kristallen tafellampen geven door hun glans iedere ruimte meer stijl. Ze zijn breed toepasbaar - op bureau, nachtkastje, aanrecht of bijzettafel - en zetten de puntjes op de i bij elke woninginrichting. Tafellampen passen in alle kleine kamers en geven er een persoonlijk tintje aan. Met kristallen tafellampen creëert u een sfeer van elegantie en stijl in iedere ruimte.

Kristallen tafellampen en hun Griekse herkomst

Vele grote en kleine geslepen glazen steentjes geven de kristallen tafellampen een bijzonder hoge expressie. De naam van deze glazen steentjes stamt uit het Grieks en betekent "ijs". De oude Grieken zagen de kwartskristallen die in de mijnen gevonden werden aan voor ijs en noemden ze "krýstallos". De glinsterende stenen van kristallen tafellampen bestaan uit geslepen en gepolijst glas met een hoge brekingsindex waardoor het licht fantastisch in alle richtingen weerkaatst.

Kristallen tafellampen - luxueuze verlichting in ons assortiment

U vindt de meest uiteenlopende soorten kristallen tafellampen in ons assortiment. Klassieke lampen als geschikte aanvulling op prachtige kroonluchters of moderne varianten met deels kleurige kristaldecoratie. Eén ding is voor alle kristallen tafellampen hetzelfde: Ze zorgen voor een luxueuze en elegante sfeer en verhogen het comfort in iedere kamer.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.