Tiffany hanglampen

Tiffany hanglampen voor een gezellige sfeer

Het speelse bloemetjesmotief dat zo kenmerkend is voor de glaskunst van Louis Comfort Tiffany, geeft elke woonruimte bijzondere charme. Tiffany hanglampen scheppen een warme gezellige sfeer en verlichten uw eet- of salontafel op de juiste wijze. Door te kiezen voor een Tiffany hanglamp brengt u een zeer bijzondere sfeer in uw woonruimte . Het bonte glas van de Tiffany hanglampen verspreidt een warm licht en bovendien splitst de lichtkegel van een hanglamp de ruimte op in lichte en donkere delen.

Wie heeft de Tiffany-glaskunst uitgevonden?

De Tiffany-glaskunst is terug te voeren op de Amerikaanse schilder en glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany die een van de belangrijkste Jugendstil-kunstenaars was. Hij werd geïnspireerd door deze bijzondere kunst van de glasbewerking, toen hij in 1870, op een van zijn reizen, glazen ontdekte in de piramiden in Egypte. Negen jaar later opende hij in New York de woonwinkel "Tiffany Glass & Decorating Company“ en kreeg o.a. de opdracht enkele kamers van het Witte Huis te renoveren.

Tiffany hanglampen - het bijzondere kunstwerk in uw woning

Speciaal in het Jugendstil tijdperk werden Tiffany hanglampen als bijzonder kostbare lampen beschouwd en ook tegenwoordig worden ze als ware kunstobjecten verhandeld en vullen ze elke ruimte met een zeer speciale sfeer. Welke kamer u ook met het romantische licht van een Tiffany hanglamp verrijken wilt, in ons assortiment vindt u Tiffany hanglampen geschikt voor uw woonkamer, eetkamer, gang of slaapkamer. Laat u door onze romantische Tiffany hanglampen betoveren en inspireren! Nog meer hanglampen vindt u overigens in onze overkoepelende categorie hanglampen. Hier heeft u keuze uit meer dan 2.000 verschillende hanglampen.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.