Tiffany plafondlampen

Een stijlvolle, romantische sfeer met Tiffany plafondlampen

De typische vormen en versieringen van Tiffany plafondlampen hebben wij te danken aan de Amerikaanse Jugendstilkunstenaar Louis Comfort Tiffany. Bij één van zijn bezoeken aan Egypte kreeg hij het idee voor zijn glaskunst, die niet alleen wordt toegepast bij plafondlampen of tafellampen, maar ook bij ramen van kerken en kathedralen.

De Tiffany glaskunst met haar liefdevol samengestelde bloemmotief, straalt – juist door de liefde voor details – warmte en romantiek uit.

Door deze glaskunst met licht te combineren, ontplooien Tiffany plafondlampen hun speciale charme en betoveren ze uw woonkamer. Iedere Tiffany plafondlamp is een kunstwerk, dat van uw kamer een betoverend plaatje maakt met een warm en sfeervol leefklimaat.

Boven de eettafel, in de hal, woon- of werkkamer werken Tiffany plafondlampen uitnodigend en zorgen ze voor gezelligheid. In ons assortiment vindt u andere Tiffany verlichting die past bij onze Tiffany plafondlampen. Bladert u eens door onze afdeling Tiffany tafellampen of Tiffany hanglampen en laat u inspireren. Mocht u de juiste Tiffany plafondlamp niet kunnen vinden in ons assortiment, dan helpt onze klantenservice u graag verder.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€ 10 korting

*Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.