Wandarmaturen

Wandlampen - niet alleen thuis, maar ook op kantoor

Wandlampen staan erom bekend dat ze door hun indirecte licht zorgen voor een aangename sfeer. Dat effect hebben ze niet alleen de woonomgeving, maar ook als het gaat om een sfeervolle en passende verlichting van kantoren en bedrijfsruimten. Kantoorwandlampen kunnen door hun uiterlijk en hun uitstraling de verschillende vertrekken een eigen sfeer en bijzondere waarde geven en eventuele exposities voor zakelijke relaties en klanten goed doen uitkomen en in het juiste licht presenteren.

Wandlampen en de voorschriften voor kantoorverlichting

In Duitsland moet kantoorverlichting voor wat betreft de verlichtingssterkte, en dus ook voor wat betreft de inrichting met verschillende kantoorlampen, voldoen aan bepaalde voorschriften (EN 12464 "Verlichting van werkplekken in binnenruimtes"). De algemene verlichting, waartoe ook kantoorwandlampen behoren, moet een verlichtingssterkte van 500 lux hebben. Om dit te bereiken, kunnen bijvoorbeeld plafondlampen in combinatie met wandlampen toegepast worden. De verlichtingssterkte van 500 lux moet op elke afzonderlijke beeldschermwerkplek nog een keer met 200-300 lux aangevuld worden. Meestal voldoen speciale werkpleklampen of bureaulampen voor dit doel. Voor alle soorten lampen op kantoor geldt dat ze wel voldoende licht moeten geven, maar niet mogen verblinden.

Kantoorwandlampen stralen professionaliteit uit

In tegenstelling tot wandlampen die thuis in de woonkamer of in de hal gebruikt worden, hebben kantoorwandlampen meestal een wat strakker een koeler uiterlijk. Daardoor stralen ze een zekere professionaliteit en gewichtigheid uit. De grote keus aan wandlampen voor kantoor- en bedrijfsruimten maakt het eenvoudig om de passende lamp voor elk kantoor te vinden.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.