Woonaccessoires

Woonaccessoires - kenmerken van onze persoonlijke stijl

Een tafel, een stoel, een bed - zou u genoeg hebben aan deze basisuitrusting? Waarschijnlijk niet! Het is lang geleden dat de voorwerpen die wij dagelijks gebruiken, een zuiver functioneel doel hadden. Schoonheid, sfeer, persoonlijke stijl, daar streven wij naar. In één woord samengevat: woonaccessoires. Door middel van woonaccessoires drukken wij ons gevoel uit. Door woonaccessoires laten we andere mensen zien, hoe we leven en waar we van houden. Met woonaccessoires veranderen we ons kale huis in een warm thuis.

Woonaccessoires verenigen schoonheid en functie

Woonaccessoires zijn spullen, die een interieur vaak heel mooi aanvullen en ook bepalend zijn voor een gezellige sfeer. Daartoe behoren bijvoorbeeld klokken, kandelaars, spiegels, opbergboxen en vazen. Ze zien er mooi uit, maar hebben vaak ook een functie. De mens is een individu, hij wil graag zijn huis op een persoonlijke manier inrichten om zich zo van anderen te onderscheiden. De wens van veel mensen is dus, dat dit ook zichtbaar wordt in de woonaccessoires.

Woonaccessoires maken kamers gezelliger

Als het gaat om design en interieur: alles kan, waar je maar van houdt. Alleen: overdaad schaadt. Met teveel woonaccessoires kan een huis ook snel te vol zijn. Een zitkamer kun je echter heel goed met planten en bloemen en bijpassende vazen aankleden. Ook kandelaars zijn favoriete woonaccessoires voor de woonkamer. Kaarsen dragen bij aan de nodige sfeer om een heerlijk ontspannen bad te nemen in de badkamer. Make-up, douche-gel, en verschillende andere verzorgingsartikelen kunnen worden opgeborgen in verschillende maten boxen. Zulke boxen zijn woonaccessoires bij uitstek, want ze brengen niet alleen orde op zaken, maar zijn ook zeer decoratief.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ma t/m Do 08-18 / Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.