Bewegingssensoren

Bewegingssensor - er zij licht

Bewegingssensoren zijn praktisch, besparen stroom en verhogen de veiligheid. Bewegingssensoren zijn een welkome hulp, bijvoorbeeld als je volgepakt met boodschappen thuis komt en geen hand meer vrij hebt om de lichtschakelaar te bedienen.

Nuttig voor buiten en binnen: bewegingssensor

In combinatie met een buitenlamp draagt een bewegingssensor ook bij aan de veiligheid, aangezien niemand meer ongemerkt het erf kan betreden zonder onverwachts in het licht gezet te worden. Een buitenlamp met bewegingssensor biedt echter ook veiligheid voor de bewoners zelf. De lamp verlicht namelijk objecten waarover je kan struikelen, zoals een op- of afstapje of rond slingerend speelgoed van de kinderen en helpt hiermee ongelukken te voorkomen. Dit voorkomt het zoeken naar het lichtknopje - en ook het zoeken naar de huissleutel is niet meer nodig. Een bewegingssensor is dus multifunctioneel talent, gezien de vele toepassingsmogelijkheden. Deze toepassing beperkt zich niet alleen tot buitenshuis. Natuurlijk kent men de bewegingssensor vooral van de buitenverlichting, maar ook in huis kan hij heel handig zijn.

Energiebesparing door bewegingssensor

Binnen zijn lampen met een bewegingssensor bijvoorbeeld geschikt als verlichting van voorraadkasten, hallen en overlopen. Heb je bij het binnenkomen van de ruimte je handen niet vrij, dan is het toch direct verlicht. Het licht schakelt alleen aan wanneer het ook werkelijk nodig is. Onnodige stroomkosten ontstaan namelijk ook vaak doordat men vergeet het licht uit te doen. Verlaat men de ruimte, dan gaat het licht na een bepaalde tijd automatisch weer uit. Ook in het kader van energiebesparing is een bewegingssensor dus een zeer nuttige investering.

  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.