Nog maar

11% vanaf €109 & 14% vanaf €179

Hot Deals: tot -65% op indoor & outdoor

Betaalmogelijkheden

Bancontact

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt direct gebruik maken van Bancontact zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen de bestelling dan ook direct in behandeling.

Zelf overschrijven

De klassieke wijze van betaling: snel en kosteloos. Je ontvangt de betaalgegevens direct na de bestelling en kunt het factuurbedrag naar onze rekening overmaken. De bankgegevens zijn op de bestelbevestiging te zien. Na ontvangst van de betaling, versturen wij je bestelling zo spoedig mogelijk.

Creditcard

                AMEX

Een comfortabel en beproefd concept: de betaling wordt van uw creditcard (VISA of MasterCard) afgeboekt. U hoeft slechts het kaartnummer, de uiterste geldigheidsdatum en het proefcijfer aan te geven. De creditcardgegevens (zoals kaartnummer en geldigheidsdatum) worden niet door ons opgeslagen maar worden direct door een 128-bit SSL-encryptie naar de dienstverlener BS PAYONE doorgegeven. Uw creditcard moet door de bank die uw kaart heeft uitgegeven worden geregistreerd voor de Verified by VISA en MasterCard SecureCode-authenticatie. Authenticatie door een persoonlijke beveiligingscode vindt veilig plaats tussen u en uw bank. Wanneer u bestelt, wordt het bedrag gereserveerd op uw creditcard. Het bedrag wordt onmiddellijk in rekening gebracht nadat de bestelling is verzonden.

PayPal

U kunt snel, makkelijk en veilig met PayPal betalen. Tijdens het bestelproces kunt u inloggen met uw PayPal accountgegevens en de betaling versturen. Indien u PayPal Express gebruikt, nemen wij de adresgegevens over die zijn ingevoerd in het systeem van PayPal. Verdere informatie over PayPal krijgt u tijdens het bestelproces. Na het bestellen hebt u de mogelijkheid de bestelling te controleren en te bevestigen.

Wij ontvangen direct uw betaling en kunnen uw bestelling onmiddellijk verder in behandeling nemen.

U hebt nog geen PayPal Account? U kunt uw bankrekening meteen laten registreren.

Een betaling met PayPal is voor u natuurlijk kosteloos.

Achteraf betalen via RatePay

Wanneer je kiest voor achteraf betalen, betaal je pas nadat je de bestelling hebt ontvangen. Deze betaalmethode wordt mogelijk gemaakt door onze samenwerking met RatePay.

Je kunt bij ons alleen als particuliere klant van deze betaalmethode gebruik maken. Achteraf betalen per factuur via RatePay is alleen geldig voor bestellingen binnen Nederland en met een bestelwaarde van € 10 tot € 5.000 per factuur (inclusief btw en verzendkosten).

Voorwaarde voor betaling per factuur is een succesvolle krediet- en adresverificatie tijdens het bestelproces. Dit wordt automatisch op de achtergrond uitgevoerd nadat de betaalmethode is geselecteerd. Bovendien kan de factuur van de betaalmethode alleen worden gebruikt als factuur en afleveradres identiek zijn (geen postbusadres).

Wij verzoeken je vriendelijk om de factuur binnen de betalingstermijn van 20 dagen te betalen.

Automatische incasso via RatePay

Eenvoudig en handig: in samenwerking met RatePay bieden wij je de optie voor de automatische incasso.

Je kunt bij ons alleen als particuliere klant van deze betaalmethode gebruik maken. Automatische incasso via RatePay is alleen geldig voor bestellingen binnen Nederland en met een bestelwaarde van € 10 tot € 5.000 per factuur (inclusief btw en verzendkosten).

Voorwaarde voor de betaling via automatische incasso is een succesvolle krediet- en adrescontrole tijdens het bestelproces. De toestemming voor het SEPA-mandaat vindt plaats tijdens het bestelproces. Wij dragen de betalingsclaim over aan onze serviceprovider.

Apple Pay

Wij accepteren ApplePay - een veilige en handige mobiele betaaloplossing die iOS-gebruikers een efficiënte en eenvoudige winkelervaring biedt.

Zodra je je creditcard of bankpas hebt toegevoegd in de Wallet app, kun je deze betaalmethode gebruiken in online winkels die ApplePay accepteren.

Om je transactie bij Lampen24 met Apple Pay af te ronden, selecteer je ApplePay als je betaalmethode in het bestelproces en plaats je de bestelling in de laatste stap door op de ApplePay-knop te klikken. Je wordt dan gevraagd om je wachtwoord in te voeren of Face ID te gebruiken om de betaling van het orderbedrag te autoriseren zonder dat je opnieuw je kaartgegevens hoeft in te voeren. De orderbevestigingspagina wordt weergegeven zodra de autorisatie is voltooid.

Je hebt geen antwoord op je vraag gevonden?

Heb je vragen over de betaalmethoden of over je factuur? De antwoorden op deze vragen en alle andere betalingsgerelateerde onderwerpen vind je in onze FAQ's.