Nog maar

11% vanaf €109 & 14% vanaf €179

Hot Deals: tot -65% op indoor & outdoor
About Lights.ieAbout Lights.ie
Enhance people's well-beingEnhance people's well-being

Licht verandert een ruimte - van gezellig tot inspirerend tot productiviteitsverhogend. Licht verandert de stemming - het kalmeert of stimuleert. Licht is fascinerend. Wij willen deze fascinatie in uw huis brengen! Wij ondersteunen u met ons geselecteerde assortiment en ons advies bij het vinden van precies de juiste lamp voor u - zowel qua design als qua lichtintensiteit en kleur. Verzending en, in het ergste geval, terugzending zijn ongecompliceerd en efficiënt. Wij bieden alles wat u nodig hebt om te genieten van de fascinatie van het licht!

Meer dan 25 nationaliteitenMeer dan 25 nationaliteiten
18 webwinkels18 webwinkels
Meer dan 600 werknemersMeer dan 600 werknemers
Verlichtings expertsVerlichtings experts
6 locaties6 locaties
MerkenMerken

Belofte van dienstverlening

Lampenwelt is uitgegroeid van een garagebedrijf tot Europa's toonaangevende online specialist voor lampen en verlichting met meer dan38.000 positieve klantenbeoordelingen en meer dan 350.000 miljoen tevreden klanten.

Europe's no 1 lighting choiceEurope's no 1 lighting choice

Europa's nr. 1
voor lampen en verlichting

Huge selectionHuge selection

Meer dan 1.200.000 artikelen beschikbaar voor onmiddellijke levering

Lighting inspirationLighting inspiration

Inspiratie, trends
en advies

Flexibele betaalmogelijkhedenFlexibele betaalmogelijkheden

Flexibele
betaalmethoden

Professioneel adviesProfessioneel advies

Gratis professioneel advies

Gratis levering vanaf €69Gratis levering vanaf €69

 Vanaf €99 bestelwaarde slechts €0,99 verzendkosten

Gratis retournerenGratis retourneren

Gratis retourneren
binnen 50 dagen

Positieve reviewsPositieve reviews

Meer dan 38.000 positieve klantenbeoordelingen

Happy customersHappy customers

Meer dan 350.000
tevreden klanten

Sustainability promiseSustainability promise

Belofte van duurzaamheid

Versatile assortmentVersatile assortment

Breed assortiment
van basic naar premium

Easy shoppingEasy shopping

Winkelen, altijd
en overal

Bedrijfsleiders

Vanessa StützleVanessa Stützle

Vanessa Stützle is sinds 2023 CEO van Lampenwelt GmbH, naast haar rol als CEO van de LUQOM Group. Naast de groepsstrategie is zij verantwoordelijk voor marketing, verkoop, CRM, marktplaatsen en communicatie. Ze heeft uitgebreide expertise in het uitbouwen van digitale bedrijfsmodellen.

Ales DrabekAles Drabek

Ales Drabek is CIO en lid van de raad van bestuur van Lampenwelt GmbH. Hij is verantwoordelijk voor de divisies Tech & Data en Product Management en is sinds augustus 2021 werkzaam bij Lampenwelt. Voordien bekleedde hij diverse managementfuncties in internationale detailhandelsketens.

Geschiedenis

2023

VANESSA STÜTZLE ALS CEO

Vanessa Stützle, CEO van Luqom Group, neemt vanaf januari 2023 de aanvullende rol van CEO van Lampenwelt op zich.


2022

OPENING FULDA II

Op enkele minuten van ons hoofdkantoor in Fulda in Duitsland opent Lampenwelt haar tweede locatie in het stadscentrum voor onze collega's van de afdeling Customer Care.


2021

NIEUW KANTOOR IN FULDA

In het hart van Fulda, in het midden van Duitsland, is het nieuwe kantoor geopend in een loftsfeer.


2020

VERDERE GROEI

Lampenwelt kon in 2020 een omzet van meer dan 180 miljoen euro realiseren en opende online winkels in Tsjechië, Slowakije en een kantoor in Praag.


2019

NIEUWE KANTOREN

De online shop werd met succes uitgebreid met B2B-functionaliteiten en bedient nu ook op professionele wijze zakelijke klanten.
Daarnaast werden in 2019 onze kantoren in Berlijn, Düsseldorf en Dortmund in Duitsland geopend.


2017

3i, PROJECT A VENTURES EN LUQOM

Met de hulp van de KMO-investeerder 3i en de operatieve risicokapitaalinvesteerder Project A is het mogelijk om nog meer e-commerce-knowhow op te bouwen en Lampenwelt op lange termijn met succes in heel Europa te vestigen.
LUQOM GmbH treedt sinds 2017 op als de moedermaatschappij van Lampenwelt GmbH.


2012

OPENING VAN EEN EIGEN LOGISTIEK CENTRUM

Het eerste service- en logistiek centrum van 3.500 m² wordt geopend. Na uitbreidingen in de daaropvolgende jaren is het logistiek centrum nu uitgegroeid tot ongeveer 15.000 m².


2011

INTERNATIONALISERING

Na de uitbreiding naar Oostenrijk en Zwitserland, wordt de eerste online winkel gelanceerd in Frankrijk. Daarna volgen online winkels in heel Europa.


2002

VAN HET DEALER PLATFORM NAAR UW EIGEN WEBSITE

Het eerste eigen internetplatform werd gelanceerd en daarmee werd de eerste stap gezet naar een professionele online handel.


1999

HET BEGIN VAN EEN EUROPEES SUCCESVERHAAL

In 1999 begon Thomas Rebmann met de verkoop van lampen en armaturen vanuit zijn garage in Schlitz in het midden van Duitsland.


Duurzaamheid

Duurzaamheid omvat een algemeen duurzaam gedrag op al onze gebieden, van naleving van de voorschriften tot milieu, product tot samenwerking met onze werknemers, partners en klanten. Dit komt tot uiting in onze richtsnoeren, die tegen 2025 ten uitvoer moeten zijn gelegd:

Sustainability promiseSustainability promise

Planeet

Wij zetten ons in om de risico's van klimaatverandering te beperken door onze CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen. Om dit te bereiken schakelen wij onder meer ons wagenpark om naar elektrische voertuigen en installeren wij een fotovoltaïsch systeem dat ongeveer de helft van de energiebehoefte van ons logistiek centrum dekt. Wij dekken de resterende vraag al met groene stroom.

Product

Wij zetten ons in om de ontwikkeling en verkoop van duurzaam geproduceerde producten te bevorderen. Deze producten houden rekening met de RRR-principes (Recycle, Repair, Reuse) of zijn duurzaam geproduceerd met een keurmerk van een derde partij.

Sustainable brandsSustainable brands
PartnersPartners

Partner

Wij zullen onze leveranciers van eigen merken screenen op mensenrechten, arbeidsomstandigheden en duurzaam gedrag en verwachten van hen dat zij onze Gedragscode voor leveranciers ondertekenen. Wij streven naar partnerschappen met onze productleveranciers om samen duurzame producten en bedrijven te ontwikkelen.


Career at LampenweltCareer at Lampenwelt

Carrière

Er zijn veel goede redenen om bij Lampenwelt te werken. Kom meer te weten over onze visie als werkgever en de vele mogelijkheden die wij bieden.

Company cultureCompany culture

Cultuur

De grootste succesfactor van Lampenwelt zijn de medewerkers. Daarom hebben wij onszelf richtlijnen voor samenwerking opgelegd en een cultuur gecreëerd waarnaar wij elke dag leven.


Nieuwsgierig nu?
Meer over ons op de bedrijfspagina