Buitensokkel met bewegingssensor

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Een lamp met bewegingssensor is handig, zuinig en veilig

  Een lamp met bewegingssensor heeft een groot aantal voordelen: Ten eerste is ze - bijvoorbeeld in de hal - erg praktisch, omdat men daar meestal de handen vol heeft. Ten tweede schakelt ze automatisch uit en helpt daarmee om energie te besparen, wat goed is voor de portemonnee. Ten derde zorgt ze voor meer veiligheid, want een lamp met bewegingssensor is onbarmhartig voor mensen, die met minder goede bedoelingen het huis benaderen. Een lamp met bewegingssensor is zeker voor bepaalde terreinen een verstandige aankoop.

  Met sokkellampen buitenruimtes verlichten

  De sokkellamp of pilaarlamp is de kleinste in de familie van buitenlampen. In tegenstelling tot lantaarnpalen of tuinpadverlichting is haar hoogte klein (ca. 40-50 cm). Vaak vindt men haar daarom op stenen of betonnen sokkels, uitstekende muurtjes of bordessen. Een sokkellamp is een goed alternatief voor grondspots die aan de kant van het pad of in de tuin door planten overwoekerd dreigen te worden. Ze is niet hoog en opvallend, maar groot genoeg om uit te steken boven de planten in de tuin.

  Praktisch: combinatie met bewegingssensor

  Het is praktisch en energiezuinig om een sokkellamp met een bewegingssensor te combineren. Praktisch, omdat de sokkellamp altijd automatisch aangaat wanneer de sensor de beweging of warmtestraling van mensen waarneemt. Op die manier zijn extra lichtschakelaars niet nodig. Energiezuinig, omdat een sokkellamp met bewegingssensor alleen brandt, wanneer het werkelijk nodig is. En na enige tijd gaat ze ook weer vanzelf uit, zodat men nooit weer vergeet de lamp uit te schakelen.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.