Buitensokkel rvs

Roestvrijstalen sokkellampen voor buiten - prachtig voor uw tuin

De sokkellamp is het kleine zusje van buitenlantaarns en zuillampen. Het lichteffect ervan is hetzelfde is als dat van buitenlantaarns, maar op een andere hoogte. De sokkellamp, ook pilaarlamp genoemd, wordt overwegend op muurtjes, pilaren of bordessen gemonteerd. Zij is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals de roestvrijstalen sokkellamp, de koperen sokkellamp of de LED-sokkellamp. De roestvrijstalen sokkellamp wordt, evenals alle andere sokkellampen, overwegend op stenen- of betonsokkels gemonteerd en verfraait opritten, uitstekende muurtjes, terrassen en bordessen.

De roestvrijstalen sokkellamp als decoratieve en functionele verlichting

Roestvrijstalen sokkellampen zijn perfecte alternatieven zowel voor te kleine grondspots die door planten overwoekerd dreigen te worden, als voor te hoge lantaarns. Het verlichten van paden, traptreden en terrassen met roestvrijstalen sokkellampen is niet alleen optisch een enorme opwaardering van uw tuin en om het huis, maar dient ook de veiligheid. Roestvrijstalen sokkellampen verhogen de veiligheid van uw oprit, het bordes voor uw huisdeur of de trap van het terras naar de tuin. Roestvrijstalen sokkellampen verlichten het bordes en de oneffenheden op de grond en verkleinen de kans op ongevallen.

Een roestvrijstalen sokkellamp voor buiten moet spatwaterdicht zijn. Beschermklasse IP44 waarborgt dit, en ook bescherming tegen vuile deeltjes groter dan 1 mm.

Met een roestvrijstalen sokkellamp in uw tuin of aan uw oprit verfraait u uw terrein met een stijlvolle en praktische lamp en wordt het iedere bezoeker gemakkelijk gemaakt de weg te vinden naar uw huisdeur.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Ontvang € 10 korting.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

U kunt zich op elk moment afmelden via de afmeldlink die u in elke nieuwsbrief vindt of stuur e-mail naar info@lampen24.be. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring. *vanaf € 75 bestelwaarde