TIPS

Voortuin- en opritverlichting

Tips voor functionele en efficiënte verlichting met bewegingssensoren

Net zoals de hal de entrée is voor het woongedeelte, zo is de oprit dat voor het hele huis. Met functionele en mooie verlichting voelen gasten zich direct welkom. Met de juiste buitenverlichting voor de oprit en de voortuin zorgt u bovendien voor meer veiligheid in het donker.


Opritverlichting:

Dos and don'ts

Verschillende verlichtingsconcepten zijn geschikt voor de garage en de carport. Welk type lamp wordt gebruikt is uiteindelijk een kwestie van smaak. Voor de verlichting van de garage en de oprit kunnen grondspots worden gebruikt, maar wandlampen of padverlichting werken net zo goed.

Hier moet u op letten:

Opritverlichting installeren

Tips voor het beste resultaat

Een grondige planning en een professionele montage zijn essentieel voor een succesvol verlichtingsconcept. Hoeveel lampen in welke constellatie en op welke montagehoogte worden opgehangen, moet van tevoren worden overwogen. Enkel op die manier kan het gewenste comfort en de optimale veiligheid worden geboden.

Goed om te weten:

Bewegingssensor:

De perfecte oplossing voor de oprit!

Bewegingsmelders zorgen ervoor dat het licht op de oprit alleen aangaat wanneer het echt nodig is. Dit vermindert elektriciteitskosten en beschermt de lichtbronnen. Veel buitenlampen hebben een permanent geïnstalleerde bewegingsmelder of zijn verkrijgbaar met een bewegingsmelder.

Goed om te weten:

Solarlampen:

De kracht van de zon gebruiken!

Tegenwoordig zijn solarlampen niet langer alleen maar decoratieve lampen. Ze zorgen ook voor praktische verlichting op de oprit, op paden en nog veel meer. Met verlichting op zonne-energie wordt het milieu beschermd en behoren elektriciteitskosten en kabels tot het verleden.

Dingen om te weten over zonne-energie:

LED lichtbronnen:

Energie & kosten sparen

LED lampen overtuigen door hun uitstekende kwaliteit, een lange levensduur en een laag stroomverbruik. Bovendien bereiken ze onmiddellijk na het inschakelen een helderheid van 100% en zijn ze daarom uiterst geschikt voor lampen met bewegingsmelders.

Weetjes over de LED lichtbron:

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.