LED-buitenverlichting

Ledverlichting - perfect voor buitenshuis

Led is in opkomst. Velen associëren ledverlichting met fel wit of blauw licht, maar dat is eigenlijk ten onrechte. Er zijn inmiddels zoveel soorten ledverlichting verkrijgbaar dat u voor elke hoek van uw woning een led met een passende sfeer kunt vinden. Maar ledverlichting is ook zeer geschikt voor gebruik in buitenverlichting. De diodes in de ledlamp bevinden zich in een compacte behuizing, waardoor ze stootvast zijn. Bovendien wordt de ledlamp minder snel heet. Daardoor is deze lichtbron zeer bestendig tegen slechte weersomstandigheden. Op lampen24.be vindt u ruim 900 ledlampen voor buitenshuis. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en u vindt beslist die led-buitenwandlamp, buitenspot, sokkel of led-strips die uw tuin of balkon een bijzondere lichtsfeer geven.


Voordelen van led-buitenverlichting

Lampjes in led-buitenverlichting verbruiken tot wel 90% minder energie. Bovendien bevatten leds geen kwik, zodat u de verlichting na gebruik gewoon in de vuilnisbak kunt gooien. Dit is niet het geval voor bijvoorbeeld spaarlampen, die u alleen bij speciale inzamelpunten kunt afgeven. Ledverlichting is weliswaar iets duurder in aankoop, maar binnen een paar jaar hebt u deze kosten terugverdiend. De diodes zijn zeer robuust, duurzaam en daardoor ook relatief onderhoudsvrij. Leds gaan bovendien zo’n 20.000 tot 50.000 uren mee. Dankzij deze duurzaamheid hoeft u de lichtbron niet snel te vervangen. Dit is vooral voor buitenverlichting van belang, omdat buitenverlichting zich vaak op moeilijk te bereiken plaatsen bevindt.


Nog meer voordelen van led en zonne-energie

In onze categorie zonnelampen vindt u zeer veel lampen die op ledverlichting werken. Dat heeft een goede reden. Ledverlichting heeft een lage energiebehoefte en daardoor leveren zonnepanelen voldoende energie om uw verlichting voor lange tijd van energie te voorzien. Bijkomend voordeel is dat de lampen vrijwel overal kunnen worden geplaatst. U hoeft immers geen kabels meer te leggen.


Vele mogelijkheden led-buitenverlichting

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak. Daarom vindt u in onze webshop een zeer uitgebreid assortiment aan led-buitenverlichting. Daardoor vindt u altijd een exemplaar dat het beste past bij de stijl van uw huis of uw tuin. Led-buitenverlichting is er in allerlei uitvoeringen: padverlichting, grond-inbouwlampen, zonnelampen, vijverlampen, lantaarnpalen of sokkels. Of u nu een sfeervol terras wilt, het tuinpad wilt verlichten of een wandlamp met bewegingssensor zoekt om inbrekers af te schrikken, u vindt in onze webshop beslist de lamp die u zoekt.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.