Meer dan 10 jaar passie voor verlichting en meer dan 10 jaar 100% focus op de klant: Europa's meest succesvolle onlineshop voor lampen en verlichting laat zich zien.

Hoe alles begon

Hoe alles begon
De geschiedenis van Lampen24.be, onderdeel van het Duitse familiebedrijf Lampenwelt GmbH, rijkt terug naar het jaar 1999. Lampenwelt GmbH is het bedrijf van de beide bedrijfsleiders en broers Thomas en Adreas Rebmann. Vandaag de dag weten de beide broers, dat zij een “heldere” beslissing hebben genomen en de weg met de juiste mensen aan hun zijde begaan zijn.

Onze logistiek: elke weg leidt naar de klant

Onze logistiek: elke weg leidt naar de klant
In 2012 het logistiekcentrum van Lampenwelt GmbH in bedrijf. Vanaf hier worden lampen naar gans Europa verstuurd. Het moderne logistiekcentrum beschikt over een grote capaciteit en intelligente systemen, die een innovatieve en efficiënte logistiek mogelijk maken.

Onze medewerkers als succesfactor

Onze medewerkers als succesfactor
Wij weten: de grootste succesfactor van Lampenwelt vormen misschien wel onze medewerkers. Wat zeggen de grootste idealen, als niemand ze naleeft?! Sinds het bestaan van Lampenwelt heersen bij alle inmiddels ongeveer 500 medewerkers dezelfde waarden als in het begin.

Klanttevredenheid als hoogste gebod

Klanttevredenheid als hoogste gebod
Klantenservice betekent twee luisterende oren te hebben, die open staan voor elke voor van kritiek. Klantenservice is een kwestie van tegemoet komen, vriendelijkheid, competentie en plezier in de omgang met mensen. Van het begin af aan geniet Lampen24.be van de communicatie met klanten.

Lampen voor beter wonen, leven en werken

Lampen voor beter wonen, leven en werken
De fascinatie voor licht, een combinatie uit design, effectiviteit en doorontwikkelde techniek, is een van de grondpijlers van Lampen24.be (Lampenwelt GmbH), Europa ‘s grootste online-specialist op het gebied van lampen en armaturen. Het assortiment bestaande uit meer dan 40.000 producten overtuigt zowel ondernemers als particulieren.

Zorgeloos en voordelig shoppen

Zorgeloos en voordelig shoppen
Winkelen op het internet zonder risico - dat biedt Lampen24.be. Vaak staat de zorg om verloren geld of ontevredenheid met een product de aankoop in de weg. De volledig ongecompliceerde, veilige en voordelige service van Lampen24.be echter neemt deze twijfels weg.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.