Padverlichting rvs

Roestvrijstalen tuinpadverlichting voor extra chique uitstraling

Duurzaam en weerbestendig, dat zijn slechts enkele voordelen van roestvrijstalen tuinpadlampen. Ze zijn een sieraad voor elk landgoed. Roestvrijstalen tuinpadlampen combineren twee eigenschappen: voortreffelijk design en praktische functionaliteit. Als je ook na zonsondergang nog van je tuin wilt genieten, dan zijn buitenlampen heel geschikt, bijvoorbeeld voor de verlichting van het terras. Het licht van buitenlampen zorgt niet alleen voor een chique uitstraling, maar is ook bijzonder nuttig. Het biedt de veiligheid, dat je je ook 's nachts nog op het terrein kunt begeven, zonder te struikelen of je te bezeren.

Bijzonder energiezuinig is de roestvrijstalen tuinpadverlichting in de vorm van solarverlichting. De zonnemodule wordt overdag gevoed door zonne-energie. Zo wordt de accu opgeladen, zodat de buitenlamp bij het aanbreken van de duisternis meerdere uren lang licht kan geven - geheel zonder stroom. Ook praktisch is de roestvrijstalen tuinpadverlichting, die je eenvoudig in de grond steekt. Deze buitenlampen worden daarom ook wel grondspiesen genoemd. Deze hebben als voordeel, dat ze relatief flexibel geplaatst kunnen worden. Hebt u een andere plek op het oog, dan kunnen de lampen eenvoudig uit de grond getrokken en ergens anders geplaatst worden.

Sieraad en markering: Roestvrijstalen tuinpadverlichting

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt tuinpadverlichting veelal als markering ingezet. Omdat deze lampen worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, moet men bij de aankoop erop letten dat ze beschikken over de juiste beschermingsklasse. De roestvrijstalen tuinpadverlichting moet tenminste voldoen aan beschermingsklasse IP44, om beschermd te zijn tegen spatwater en stofdeeltjes groter dan een millimeter. De afkorting "IP" staat hier voor "Ingress Protection" ("bescherming tegen indringing")


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.