Padverlichting rvs

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  RVS tuinpadverlichting

  Robuuste lichtbronnen met een elegante uitstraling

  RVS tuinpadverlichting

  Wat is het voordeel van tuinpadverlichting in roestvrij staal?

  Een materiaal voor lampen waar u heel lang plezier van zal hebben: RVS tuinpadverlichting ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook nog eens minder gevoelig voor corrosie, temperatuurbestendig en gemakkelijk te reinigen. Perfect voor gebruik buitenshuis in zowel commerciële als particuliere omgevingen!

  Is er ook roestvrijstalen tuinpadverlichting met bewegingsmelder verkrijgbaar?

  Gaat automatisch aan als dat nodig is: dat is handig én energiezuinig! Roestvrijstalen tuinpadverlichting is ook verkrijgbaar in uitvoeringen met bewegingsmelder. Dit wordt meestal gecombineerd met een schemersensor, zodat de verlichting overdag niet aangaat.

  Voor een optimale detectie van het pad raden wij een bewegingssensor met een detectiehoek van minimaal 120 graden aan.

  Padverlichting roestvrij staal met sensor
  RVS tuinpadverlichting

  Waarom hebben veel tuinpadlampen LED-verlichting?

  Een lichttechniek die net zo duurzaam is als het materiaal: RVS tuinpadverlichting met LED is een combinatie van robuust materiaal met een duurzame lichttechniek. Bovendien besparen LED-lampen tot 90% energie in vergelijking met gloeilampen en bereiken deze onmiddellijk 100% helderheid - een absolute must voor verlichting met bewegingsmelder.

  Behoort tuinpadverlichting op zonne-energie ook tot de mogelijkheden?

  Geen energiekosten, geen kabels leggen: dat is een absoluut pluspunt van RVS tuinpadverlichting op zonne-energie. Vooral in de zomer komen deze ongecompliceerde lampen goed tot hun recht – op het terras, maar zeker ook in de rest van de tuin.

  Gebruik de solarlampen echter niet als hoofdtuinpadverlichting. Als de belangrijke tuinpadverlichting in de winter donker blijft, omdat de accu niet oplaadt door een gebrek aan zonlicht, dan gaat het effect van oriëntatielicht verloren. Bepaalde merkartikelen zijn echter ook geschikt voor dergelijk gebruik.

  Padverlichting roestvrij staal modern
  RVS tuinpadverlichting modern

  Op welke onderlinge afstand moet roestvrijstalen tuinpadverlichting geplaatst worden?

  De verlichting moet het tuinpad continu verlichten, dat is immers het doel van tuinpadverlichting. De lampen moeten daarom dicht genoeg bij elkaar staan om een te groot contrast tussen licht en donker te voorkomen.

  Om een zo groot mogelijke oppervlakte te verlichten, kunt u kiezen voor roestvrijstalen tuinpadverlichting met een hoge lichtpunthoogte. Let echter ook op de lichtverdeling: lampen die het licht rondom verspreiden, verlichten ook de nabije omgeving buiten het pad. Producten met gericht licht concentreren de helderheid.

  Wilt u meer weten over roestvrijstalen tuinpadverlichting of een ander onderwerp met betrekking tot licht en verlichting? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.