RVS brievenbussen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Van gebruiksartikel tot design object: de roestvrijstalen brievenbus

  Het is een stijlvol element en tegelijk een praktisch gebruiksartikel: de roestvrijstalen brievenbus. Het voordeel van een roestvrijstalen brievenbus is, dat hij de post tegen onverwachte weersomstandigheden beschermt en dat roestvrij staal een relatief robuust materiaal is. Om zo lang mogelijk plezier van je roestvrijstalen brievenbus te hebben, moet je hem van tijd tot tijd wat verzorgen.

  De verzorging van de roestvrijstalen brievenbus

  Omdat een roestvrijstalen brievenbus het hele jaar door blootgesteld wordt aan grote hitte en ijzige kou of regen, moet hij af en toe met rvs-reiniger schoongemaakt en daarna met rvs-verzorgingsolie behandeld worden. Zo'n onderhoudsprogramma is vooral aan te raden, wanneer een roestvrijstalen brievenbus aan het tuinhek bevestigd is of als staande brievenbus op zo'n plek staat dat hij blootgesteld wordt aan alle weersomstandigheden.

  De ene roestvrijstalen brievenbus is de andere niet

  Naast een verzorgde tuin en een prachtige gevel, hechten veel huiseigenaren ook waarde aan het design van hun roestvrijstalen brievenbus. Daarbij is het vaak moeilijk een keus te maken, want de ene roestvrijstalen brievenbus is de andere niet. Een roestvrijstalen brievenbus kan gemaakt zijn van alleen maar roestvrij staal of ook bijvoorbeeld verschillende raampjes van melkglas hebben. Praktisch is de roestvrijstalen brievenbus met geïntegreerd krantenvak. Zo wordt de graag gelezen krant niet zo maar in de inwerpopening van de roestvrijstalen brievenbus gestoken, en is hij beter tegen regen beschermd. Als koper kun je ook nog blij zijn met de accessoires voor de roestvrijstalen brievenbus: bijvoorbeeld de dubbele veiligheidssleutel, geschikte schroeven om hem te bevestigen of een passend naambordje.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.