Buitenspots

Vele mogelijkheden met buitenspots

Geen lamp is zo veelzijdig inzetbaar als de spot. Buitenspots kunnen vele functies in uw tuin vervullen. Zo monteert de ene ledspots in de grond om het tuinpad veilig te kunnen verlichten en gebruikt de andere een halogeen schijnwerper om de voorgevel te accentueren. Weer een ander monteert spotjes met bewegingssensor onder het afdak van zijn woning om mogelijke inbrekers af te schrikken. Zo veel huizen, zo veel mogelijkheden.

Spots kunnen, doordat ze meestal weinig plaats innemen en overal kunnen worden geplaatst, stijlvol worden ingezet om een esthetisch effect te genereren. Zo kan door middel van schijnwerpers extra aandacht op huizen of tuinen worden gevestigd. In uw tuin kunt u bomen, struiken, fonteinen en beekjes op een charmante manier verlichten. Ook kunt u met buitenspots de aandacht vestigen op oneffenheden zoals drempels en afstapjes in en om het huis.

Led-buitenspots

Als u een kijkje in onze webshop neemt, zult u zien dat er veel led-buitenspots verkrijgbaar zijn. Led (wat staat voor Light Emitting Diode) heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is misschien wel dat ledverlichting een lage netspanning heeft. Hierdoor verbruikt het minder energie en is het duurzamer. Ook wordt led minder snel warm, waardoor het zeer goed bestand is tegen vocht en sterke temperatuurwisselingen.

Buitenspots – talrijke modellen en systemen

Op lampen24.be vindt u meer dan 170 verschillende spots die geschikt zijn om buitenshuis te plaatsen. Zo zijn er zwenkbare spots, buitenstralers, grondspots, spots met zonnepaneel, sierlijke buitensokkels, spotjes met afstandsbediening. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het in onze webshop.

Buitenspots online bij Lampen24.be
  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.