Grondspots

Grondspots voor buiten – onzichtbare hulpmiddelen van elke tuinarchitect

Overdag kunnen uw planten en bloemen ervoor zorgen dat uw voor- of achtertuin er fraai uitziet. Aangezien uw tuin voor de helft van de tijd echter donker is, kan het spelen met licht een extra accent aan uw tuinontwerp geven. Grondspots bieden daar een ideale oplossing voor. Een grondspot is eigenlijk hetzelfde als een inbouwspot of een inbouwlamp, maar dan voor buiten. De voordelen van grondspots zijn de volgende:

  • U kunt ze mooi in de grond verwerken. 
  • Het zijn goede wegwijzers langs bijvoorbeeld paden 
  • Ze zijn energiezuinig dankzij ledverlichting 
  • Ze zijn perfect om objecten in uw tuin te verlichten 

Overdag onzichtbaar, ’s avonds een schouwspel

Grondspots voor buiten worden verwerkt in de grond. Zo ziet u uitsluitend het licht en niet het armatuur. Op lampen24.be vindt u ook veel grondspots die zo ontworpen zijn, dat u er gewoon overheen kunt lopen, zonder dat u de lamp daarbij kapot trapt.

Grondspots wijzen u de weg

U kunt grondspots ook als markering voor wegen, trappen of afzettingen gebruiken. Zo worden uw bezoekers veilig naar uw voordeur geleid. Bovendien kunnen oneffenheden zoals drempels en obstakels met grondspots worden verlicht, wat het risico op ongevallen vermindert.

Voordelige grondspots met ledverlichting

Als u de verschillende grondspots bekijkt, dan ziet u dat veel spots zijn uitgerust met moderne led-techniek. Ook heeft u de mogelijkheid een led-lichtbron in de spot aan te sluiten. Ledspots zijn uiterst energiezuinig en hebben een levensduur tot 50.000 branduren. Bovendien zijn ledspots door hun geringe warmte zeer geschikt voor buitenshuis.

Maak een kunstwerk van uw tuin

Grondspots voor buiten zijn niet voor niets een standaard werkinstrument van tuinarchitecten. Ze leveren een gericht licht, zodat een object naar keuze letterlijk in de spotlights staat. Hiermee kunt u accenten plaatsen en uw tuin omtoveren tot een waar lichtschouwspel.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 08-18 uur
Vr 08-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.