GX53 LED

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  GX53 LED lampen

  Adequate vervangers voor de compacte GX53 lampen

  Wat zijn GX53 LED lampen?

  GX53 LED lampen zijn het moderne alternatief voor compacte GX53-TL-lampen. Bij de GX53 fitting is de afstand tussen de twee metalen contacten 53 mm. Deze lamp wordt in de fitting vastgezet door deze rechtsom te draaien.

  De geringe hoogte van 25 mm was uniek als compacte TL-lamp. In het tijdperk van de LED lampen zijn echter aanzienlijk vlakkere ontwerpen mogelijk, waardoor het moderne minimalisme de voet aan de grond kreeg in de verlichtingsbranche.

  Aangezien er echter nog veel lampen met GX53 fitting verkrijgbaar zijn, zijn er ook compatibele GX53 LED alternatieven voor deze lampen. Van deze alternatieven mogen hogere energiebesparingen en een langere levensduur verwacht worden.

  grondspot met GX53 LED lampen
  In de GX53 fitting van elke lamp ...
  GX53 LED lamp
  ... passen ook GX53 LED lampen.

  Waar worden GX53 lampen gebruikt?

  Aangezien vast geïnstalleerde LED lampen de meest flexibele en energie-efficiënte lichtbron zijn, is het gebruik van afzonderlijke GX53 lampen binnenshuis minder gebruikelijk geworden. Deze lampen worden echter nog vaak aangetroffen in buitenlampen voor elke montageplaats, d.w.z. in plafondlampen, buitenwandlamp, inbouwlampen en zelfs in tuinpadverlichting. Voor deze lampen is de GX53 LED lamp de perfecte vervanger.

  plafondlamp met GX53 LED lampen
  grondspot met GX53 LED lampen
  wandlamp met GX53 lampen

  Drie toepassingsmogelijkheden voor GX53 LED lampen.

  Heeft u goed advies nodig over GX53 LED lampen of andere LED-alternatieven? Of heeft u een andere vraag over lampen en verlichting? Dan helpen onze experts u graag verder: naar het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.