Lampen in aardetinten

voor een gezellige en warme sfeer

Van beige tot donkerbruin: Aardetinten creëren een gezellige sfeer - vooral in combinatie met licht. Lampen in aardetinten - met warmrode, oranje en gele nuances - puur of in combinatie met trendmaterialen zoals hout en beton. Ze zijn leuk te combineren met bijna alle kleuren.

Donkerbruin

Comfortabel en sfeervol


Een donkerbruine kleur, die doet denken aan chocolademousse, creëert een gevoel van geborgenheid in huis - precies goed voor gezellige avonden.

Donkerbruine lampen shoppen

Herfstkleuren

Een kleurrijke mix


De individuele tinten variëren van okergeel tot oranje en roodbruin. Deze combinatie van aardetinten doet denken aan kleurrijke herfstbladeren. Met deze vrolijke kleuren maak je de woonkamer nog gezelliger!

Lampen in herfstkleuren shoppen

Karamelbruin

Zacht en natuurlijk


Een echte klassieker onder de herfsttinten is karamelbruin. De kleur - die doet denken aan vanille cappuccino - kan prachtig gecombineerd worden met zwarte of beige tinten.

Karamelkleurige lampen shoppen

Beige

Het nobele wit


Elegant en ingetogen, maar desondanks buitengewoon stijlvol, dat zijn de lampen in deze trendy natuurlijke kleurschakering. Deze kleur past perfect bij donkerbruin hout.

Beige lampen shoppen

Kastanjebruin

Een klassieke warme kleur


Bruine lampen zijn er in heel veel verschillende kleurschakeringen - van lichtbruin tot donkerbruin. Deze bruine lampen brengen een warme en gezellige sfeer in de woonkamer. In combinatie met warmwit licht zorgen deze lampen voor een extra gezellige sfeer. Van bruine plafondlampen tot bruine bedlampjes, de keuze is enorm.

Naar de categorieën
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.