Maritieme lampen met seaside-flair

Sfeervol licht met blauwe tinten, hout & zeemanstouw

Genieten van die heerlijke zeebries - als u er al eens bent geweest, dan zal u de aanblik van de woeste Noordzee en de stormachtige Atlantische Oceaan zeker bij zijn gebleven. Reden te meer om de unieke sfeer van de kust in huis te halen. Bijvoorbeeld met scheepslampen in tinten zo blauw als de zee, aangekleed met houten elementen zoals bootplanken of met touwen en kabels. Ook ankermotieven, vuurtorens en stuurwielen zijn perfect te integreren in de lampendesigns. Wij zeggen: decoratieve lampen, ahoy!

Maritieme tafellampen

Een stukje flair van de Atlantische Oceaan voor het interieur

De massief houten tafel of de rustieke ladekast zijn het perfecte podium voor tafellampen in maritieme stijl. Blauwe glazen lampen komen daar even doeltreffend tot hun recht als verlichtingsontwerpen met touw-, anker- of zeestermotieven.

Alle tafellampen

Chique plafondlampen in kuststijl

Vakantieherinneringen komen tot leven

Met scheepslampen die met een stuurwiel een ode brengen aan de zeevaart of met modellen die lijken op een bootlamp met een rooster schept u de ultieme sfeer in de algemene verlichting.

Alle plafondlampen

Wandlampen in volledig maritieme stijl

Dagdromen van uw laatste strandwandeling

Een blauwe lampenkap gecombineerd met warm hout, een touw dat naadloos past bij de lichtbron of een stuurwiel met een lampenkap met de kaart van de oceanen - meer is er niet nodig voor het perfecte maritieme lichtontwerp!

Alle wandlampen

Maritieme hanglampen

Pure seaside-flair!

Maritieme hanglampen passen zowel in het Scandinavisch moderne interieur als in de rustieke loftflair. Afhankelijk van uw smaak behoren ook subtiele blauwtinten of ontwerpen waarin zeemansknopen en sterke touwen centraal staan tot de mogelijkheden - in perfecte harmonie met lichtbronnen met filament!

Alle hanglampen

Vloerlampen met de flair van de kust

Haal de promenade in huis

Zand, duinen en daarachter de blauwe zee! Wij houden deze rustgevende aanblik vast met vloerlampen in prachtig blauw, met ruwe houtsoorten en maritiem touwwerk gecombineerd met stoffen kappen in de beige kleur van het strand.

Alle vloerlampen

Lichtkettingen

Ahoy, mijn zomertuin in zicht!

We maken onze zomerse tuin, vooral het balkon en terras, 's avonds nóg gezelliger met lichtkettingen. Met een touw- of tralielamp creëert u bij het vallen van de schemering een maritieme sfeer.

Alle lichtkettingen

Maritieme wandlampen voor buiten

De flair van uw geliefde kustplaatsen

Maak de paden rond het huis lichter én veiliger met buitenwandlampen in maritieme stijl en creëer tegelijk die kenmerkende flair van de Noordzee! Modellen van messing en koper zijn hiervoor bij uitstek geschikt, bij voorkeur in zeewaterbestendige uitvoeringen voor gebruik in de buurt van de kust. Door de zilte zeelucht ontstaat er bij deze modellen een natuurlijk patina.

Alle buitenwandlampen

Rustieke roosterlampen

Welkom aan boord!

Roosterlampen kennen we van oude kotters, vuurtorens en kuststreken in het algemeen. Rond het huis of in het tuinhuis roepen deze herinneringen op aan de laatste vakantie aan zee terwijl de schemering valt.

Alle roosterlampen

Direct een stukje kust in huis

Tip van de expert

Als u in de buurt van de kust woont, kies dan voor zeewaterbestendige modellen die bestand zijn tegen roest en corrosie. De zilte zeelucht stelt de lampen bloot aan zwaardere weersomstandigheden dan in het binnenland gebruikelijk is.

Alle zeewaterbestendige lampen

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

€15 korting

*Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.