TIPS SMART HOME

Slimme verlichting installeren

Ervaar licht op een nieuwe manier - met slimme verlichting! Beginnen met slimme verlichting is heel eenvoudig dankzij lampen via bluetooth die meteen in de fitting van elke normale armatuur kunnen worden geschroefd. Dit alleen al maakt een adembenemende, individuele lichtsfeer mogelijk, die elke vroegere dimmer in de schaduw stelt. Met een draadloze bridge, bijvoorbeeld de bridge van Philips Hue, kan je het volledige scala aan functies gebruiken. Onderweg controleren of het licht is uitgeschakeld, lichtroutines programmeren of het licht met de spraakfunctie bedienen zoals in een sciencefictionfilm - het is allemaal mogelijk!


Voordelen van een slim verlichtingsconcept

Voor elke situatie het juiste licht

Voor elke situatie het juiste licht

Wij gebruiken vaak dezelfde lamp voor verschillende activiteiten, bv. in open woonruimten waar wij zowel werken als ontspannen. Een slimme lichtbron past zich qua helderheid en lichtkleur aan de situatie aan - zonder externe dimmer.

Inbraken voorkomen

Inbraken voorkomen

Inbrekers zoeken gemakkelijke doelen, d.w.z. doelen waarbij ze kunnen zien dat er niemand thuis is. Met slimme verlichting kunnen er verschillende lichtscenario´s worden voorgeprogrammeerd - het lijkt alsof de eigenaar thuis is.

Lichtscènes programmeren

Lichtscènes programmeren

Gegroepeerde lampen zorgen met een vingertip, in een fractie van een seconde voor een sfeer naar eigen smaak - om te ontspannen, te werken, het huishouden te doen of te dromen.

Slimme verlichting Spraakbesturing

Spraakbesturing

Het is de droom van elke slimme huiseigenaar: licht bedienen met je stem. Vandaag is deze droom gemakkelijker dan ooit te verwezenlijken. De compatibiliteit met verschillende spraakassistenten wordt voor alle producten aangegeven.


Lichtregeling met Philips Hue

Dit is het populairste smart home-systeem voor verlichting: Philips Hue. Met 16 miljoen kleuren en een breed scala aan wittinten, van daglichtwit tot warm wit, creëren we met een Philips Hue lamp of armatuur de ideale sfeer voor elke situatie.

Philips Hue werkt al met Bluetooth, maar wanneer een bridge wordt toegevoegd, laat het systeem zien waar het echt goed in is: bediening vanaf elke plek ter wereld, verlichtingsroutines, spraakbesturing en inbraakbeveiliging - Philips Hue past zinvol in het dagelijkse leven.

Start in 1 minuut voor ongeveer €60

White & Color Ambiance E27 LED lamp

Een peertje dat op bluetooth werkt, is alles wat je nodig hebt om de smaak te pakken te krijgen. Installeer gewoon de Hue app, sluit de lamp aan en bedien het licht individueel...

Verschillende functies in ca. 1 uur voor ca. €150

White & Color Ambiance E27 Starter Kit

Als u een bridge aansluit op uw wifi netwerk thuis, kunt u genieten van de hele wereld van de slimme verlichting. Tot 50 lampen kunnen in het systeem worden geïntegreerd.


Compatibel met Philips Hue

Philips Hue is het bekendste merk voor slimme, individuele verlichting, maar vooral in combinatie met andere merken ontstaat een nog veelzijdigere slimme wereld. Alle systemen kunnen ook afzonderlijk worden bediend, zonder een bridge van Hue of andere accessoires.

Q-Smart-Home

Met de afstandsbediening kan de Q-lamp op elk moment aan de stemming en situatie worden aangepast. Als ze zijn geïntegreerd in een smart home-systeem zoals Philips Hue, kunnen ze ook via een app worden bediend dankzij de draadloze ZigBee-standaard.

tint

Overal en altijd het juiste licht - de van kleur veranderende, op afstand bedienbare lampen en armaturen van tint geven vorm aan keukens, woonkamers, thuiskantoren of buitenruimtes. In een ZigBee systeem kunnen ze via een app worden bediend.

Onze tip: Begin slim, breid slim uit
met Innr voor < €30

Een slim begin in de slimme wereld: Met wifi-lamp en gratis app maken we als eerste kennis met smart light - direct na het inschakelen van de lamp. In combinatie met de Philips Hue bridge zijn de mogelijkheden daarna eindeloos en variëren van vintage lampen tot moderne buitenverlichting!


Smart home systemen zonder Philips Hue en bridge

WiZ

Alle WiZ producten hebben een wifi chip. Dit betekent dat ze rechtstreeks op de wifi-router worden aangesloten en dat hun functies van overal ter wereld toegankelijk zijn.

EGLO Connect

De Eglo Connect producten communiceren met elkaar in een mesh-netwerk en kunnen worden bediend via bluetooth. Er zijn ook accessoires zoals stopcontactadapters beschikbaar


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.