Verlichtingstrends 2022

Stijlvolle verscheidenheid in harmonie met licht

Sommige verlichtingstrends zijn echte evergreens en zullen ons ook in 2022 vergezellen: We hebben het over minimalisme, de Skandi look, retro flair en natuurlijke chic. Maximalisme chic en Franse cottage flair zullen 2022 voor een frisse wind zorgen. Bovendien brengen "Aura of Asia" en "Mix of Materials" een betoverende verlichtingsflair in onze interieurs. Armaturen die onder eerlijke arbeidsomstandigheden zijn vervaardigd uit duurzame materialen in regionale fabrieken zijn ook erg in trek. Last but not least zullen verlichtingsideeën die op theatrale wijze onderstrepen dat het om ware kunstsculpturen gaat die hun functie te boven gaan, in het nieuwe jaar het gesprek van de dag zijn.

Verlichtingsideeën uit recyclebare grondstoffen

In het licht van de duurzaamheid

De trend in verlichtingswereld gaat in de richting van duurzame, eerlijke en milieuvriendelijke producten. Lampen met energiebesparende LED-lichttechnologie en gemaakt van hernieuwbare of recycleerbare grondstoffen geven in het nieuwe jaar vorm aan onze inrichting. Hun oorsprong: fabrikanten die produceren in het land van verkoop en veel waarde hechten aan traditioneel vakmanschap en korte transportwegen. Voor de verzending vertrouwen de fabrikanten op recycleerbare verpakkingen.

Duurzame lampen shoppen

Franse romantiek van het licht

Franse Cottage flair

In 2022 kunnen we onze woonruimten stijlvol verlichten met lampen in een voorname Franse cottage-flair. Wie houdt van klassiek statig en tegelijkertijd uiterst stijlvol en gezellig, zal niet om deze verlichtingstrend heen kunnen. Het sleutelstuk van de look: de stoffen kap - bij voorkeur in warme, aardse nuances van beige, bruin en eierschaal. In harmonie met warm wit licht zijn dit perfecte voorwaarden voor ruimtevullend, behaaglijk licht.

Franse Romantiek lampen shoppen

Objects of art

"Express yourself"

Deze bijna theatrale verlichtingstrend suggereert ons op indrukwekkende wijze: "Geef uitdrukking aan jezelf". De ontwerpers gaan tot het uiterste met deze verlichtingscreaties en integreren bijna artistieke, sculptuurachtige tendensen die de ruimte zelfs bij daglicht overnemen. Wanneer het licht 's avonds schijnt, onthult het licht- en reflectiespelen die ons betoveren en het hele interieur in een buitengewone flair dompelen.

Lichtsculpturen shoppen

Lampen met indrukwekkende grootte

Maximalisme

Wie grote ruimtes bezit, kan het nieuwe jaar beginnen met deze armatuurtrend: We hebben het over statige armaturen die alleen al door hun grootte in het oog springen. En als het op design aankomt, hebben deze lichtgevende zwaargewichten ook wat nodig is. Wat alle ontwerpen gemeen hebben is een buitengewoon lichteffect - deels door papierachtige, doorschijnende materialen of kronkelende stangen, deels ook door strakke kappen die het licht aangenaam sturen.

Maximalistische lampen shoppen

Lichtgevende symfonieën

"Elegante mix van materialen"

De materiaalmix komt terug in 2022! En bij voorkeur in combinatie met marmer. Het edele materiaal valt in de smaak bij acryl, opaalglas en metaal. Lichtgevende symfonieën van staal, eikenhout en textiel zorgen voor afwisseling. Er zijn geen grenzen aan de fantasie van de ontwerpers, het belangrijkste is dat ten minste twee materialen samensmelten tot een verlichtingscreatie!

Lampen in een mix van materialen shoppen

Verlichtingsontwerpen met Oosterse flair

Aura of Asia

Met lampen van bamboe, hout en Japans papier kunnen we de flair van het verre Azië in onze interieurs brengen! En verlichtingsideeën die eruit zien als Chinese eetstokjes brengen ook een Verre Oosten-sfeer in onze vier muren. Naast harmonieus mooi licht, brengt de trend ook rust en sereniteit.

Lampen met een Aziatische flair shoppen
  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

10% korting

*Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.