Kerstbomen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Oh kunstdennenboom – wat zijn je lichtjes wonderschoon

  Hij verliest geen naalden, u hoeft hem niet elk jaar opnieuw te gaan halen en op termijn bespaart u er ook nog eens geld mee. Het gaat hier natuurlijk over de kunstkerstboom met sfeervolle verlichting. Deze kerstboom is beschikbaar in allerlei vormen: van bedrieglijk echt tot gestileerd en brengt niet alleen uw woonkamer in de kerststemming, maar ook uw tuin.

  Oh kunstdennenboom – wat zijn je lichtjes wonderschoon
  Hoe echt ziet een kunstkerstboom eruit?

  Hoe echt ziet een kunstkerstboom eruit?

  U vindt de voordelen van een kunstboom absoluut overtuigend? Maar hij moet er wel echt uitzien? Dat is geen enkel probleem. Er zijn modellen waarbij u op het eerste gezicht niet kunt zeggen of het nu al dan niet om echte taken en naalden gaat. Laten we eerlijk wezen: bij verder onderzoek is dat natuurlijk wel te zien. Maar uiteindelijk gaat het toch om een feestelijke sfeer - en een kunstboom zorgt daar net zo goed voor als zijn naaldachtige collega uit het bos.

  Waar moet ik bij de aanschaf op letten?

  Alvorens u een kunstkerstboom gaat kopen, dient u over het volgende na te denken: moet deze tijdloos en eenvoudig zijn? Moet deze eruit zien alsof u hem net uit het bos hebt gehaald? Moet hij er bewust niet echt uitzien, bijvoorbeeld met witte takken of als compleet gestileerde variant? Dan moet u zichzelf afvragen, hoe groot de boom moet zijn en of u deze in de woonkamer of in de tuin wilt zetten.

  Voor buiten moet u dan nog rekening houden met de juiste beschermingsklasse (toelichting: zie tabel hieronder). U ziet het dus: dé perfecte kunstkerstboom bestaat helemaal niet – het is eerder zo dat u voor elke behoefte en voor alle individuele wensen de keuze hebt uit mooie modellen. Hebt u daarbij hulp nodig? Neem dan contact op met onze experts – de contactgegevens vindt u hieronder.

  Hoe zet ik een kunstkerstboom op?

  Er is helaas geen algemene instructie over het opzetten van een kunstkerstboom. Net als in de natuur zijn er geen twee kunstbomen die precies hetzelfde zijn. Bij sterk gestileerde bomen bijvoorbeeld trekt u heel gemakkelijk een elastische textielband met nylon kabelklemmen met talrijke LEDs over een driehoekig frame. Kleine boompjes voor in de bloembakken op het balkon behoeven geen montage. Deze haalt u kant-en-klaar uit de doos en u kunt deze meteen plaatsen met de sfeervolle verlichting. Er zijn natuurlijk ook modellen waarbij u de takken aan de stam moet bevestigen. Ook dat is echter geen monnikenwerk en is zo gepiept.

  In welke afmetingen zijn de kunstkerstbomen verkrijgbaar?

  Van kleine dwergjes voor in de bloembakken op het balkon tot echte reuzen die met een lengte van tien meter in de voortuin boven alles uit torenen: elke afmeting is aanwezig. Bedenk gewoon even voor welk doel u de boom wilt gebruiken en of bijvoorbeeld de plafondhoogte een beperking met zich meebrengt. Het beste kunt u dan de filter "Hoogte" gebruiken om de gewenste afmetingen direct in te voeren.

  Hoe zet ik een kunstkerstboom op?
  In welke afmetingen zijn de kunstkerstbomen verkrijgbaar?

  Welke modellen zijn er voor binnen?

  U zoekt een kunstkerstboom voor in uw woonkamer? Bij ons vindt u de meest uiteenlopende modellen – bijvoorbeeld:

  • statige modellen van twee meter met besneeuwde takken en sprankelende lampjes
  • volledig witte bomen met warmwitte lampjes, inclusief geïntegreerde schakelklok
  • kant-en-klare, versierde kerstbomen met lampjes voor op de bijzettafel in de woonkamer
  • LED-kerstboomsilhouetten voor een stijlvol lichtspel

  Welke modellen zijn er voor buiten?

  In uw tuin mag zich een mooie kunstkerstboom bij uw echte bomen voegen om zo een geweldige verlichtingssfeer creëren? En ook het balkon en het terras versieren met kerstlampjes? Dan hebt u uitgebreid de keuze, want voor buiten hebben we de meest verschillende kerstboommodellen – bijvoorbeeld:

  • lichtsilhouetten van tot wel tien meter hoog, die van veraf al de nodige bewonderende blikken zullen oogsten
  • kleine boompjes met grondspies en sfeervolle lampjes voor in de bloembakken op het balkon
  • winterkale bomen met betoverende lichtaccenten
  Welke modellen zijn er voor binnen?
  Welke modellen zijn er voor buiten?
  Kunstkerstboom met Verlichting

  Let absoluut op het volgende: Als u in uw tuin een kunstkerstboom wilt zetten, dan moet u er ook rekening mee houden dat deze in de sneeuw - of zelfs in de regen - staat. In combinatie met elektriciteit is dit natuurlijk zeer ongunstig. Zorg daarom buiten altijd voor de juiste beschermingsklasse. Voor sfeervol verlichte bomen moet dit minimaal beschermingsklasse IP44 zijn. Zo zijn de lampen beschermd tegen het binnendringen van vreemde voorwerpen groter dan een millimeter. Daarnaast zijn deze ook spatwaterdicht.

  Zijn de kunstkerstbomen alleen verkrijgbaar inclusief verlichting?

  Zoals het een lampen- en lichtwinkel betaamt, richt Lampenwelt.de zich natuurlijk ook op kerstbomen met verlichting. Het spreekt voor zich dat wij ook lichtkettingen aanbieden om uw eigen dennenboom – echt of kunstboom – feestelijk op te tuigen. Kijk hiervoor even in de subcategorie lichtkettingen.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.