Landelijke staande lampen

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Rustieke vloerlampen – niet noodzakelijk, maar een bijzondere aanvulling

  De vloerlamp is voor de verlichting van de woonkamer niet echt onmisbaar. Spots, plafond- of wandlampen kunnen hun taak simpel overnemen. Maar uit oogpunt van sfeer en smaak hebben rustieke of landelijke vloerlampen geen concurrentie. Grote voordelen: Vloerlampen zijn verplaatsbare lampen, die bijna in elke kamer neergezet kunnen worden. Ze verlichten donkere hoeken of verbeteren de favoriete leesplek. Vloerlampen, vooral in rustieke of landhuisstijl uitgevoerd, zijn ook uitgeschakeld een sieraad voor de kamer. Wanneer het donker wordt, zorgen zij voor de juiste verlichting in iedere hoek van de woonruimte.

  Vloerlampen in populaire landhuisstijl

  Natuurlijke materialen, gedurfde kleurstelling en degelijke ambachtelijke afwerking zijn de opvallendste kenmerken van de landhuisstijl. Deze stijl heeft haar oorsprong in de eenvoudige huizen van de bewoners van het platteland. Behaaglijkheid, geborgenheid en duurzaamheid - deze begrippen vertolken de basissfeer van de landhuisstijl. Vloerlampen vormen de perfecte invulling van deze stijl, omdat ze ook gezelligheid en geborgenheid uitstralen. Afhankelijk van het soort vloerlampen, met beweegbare arm, met een leeslamp of een uplight, kies je voor directe- of indirecte verlichting. Het doel waarvoor u de vloerlamp wilt gebruiken, is bepalend.

  Heeft u een voorkeur voor de Scandinavische of voor de Italiaanse landhuisstijl? Dat maakt niet uit, want om uw inrichting compleet te maken, vindt u in ons assortiment voor alle uitvoeringen van de landhuisstijl de juiste vloerlampen. Rustiek of filigraan, strak of ambachtelijk tot in details afgewerkt: Rustieke vloerlampen en vloerlampen in landhuisstijl zijn zo veelzijdig, dat voor elk wat wils voorradig is.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  €15 korting

  *Bij een minimale uitgave van €80. Niet geldig in combinatie met andere acties.