LED-inbouwlampen buiten

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  LED-inbouwlampen – Sterrenhemel en keukenlamp

  Waar u gericht licht wilt hebben en beperkte inbouwruimte beschikbaar is, biedt de LED spot uitkomst. Denkt u aan een keukenblad, een hangkast of de verlichting in een vitrine. Naast verlichting van trappen en kasten kunnen de LED spots ook een sterrenhemel aan het plafond toveren.

  Wilt u gerichte accenten aanbrengen waarbij het licht en niet de lamp de hoofdrol speelt in uw verlichtingsplan? Dan is het precies tijd voor een LED inbouwspot: LED inbouwspots kunnen in trappen en wanden ingebouwd worden. Als u de LED spot in een kast monteert, komen decoratieve elementen en foto's in het juiste licht te staan.

  LED spots voor inbouw: Spotlight op de toekomst

  Light Emitting Diodes, kortom - LED's zijn de verlichting van de toekomst. Slechts enkele decennia na hun ontwikkeling, kunnen ze in bijna iedere lamp toegepast worden. U heeft de volgende voordelen: LED's gebruiken weinig energie. Ze hebben een lange levensduur en ontwikkelen weinig warmte. Dit laatste is vooral bij LED inbouwspots een enorm voordeel.

  Met LED inbouwspots kunt u overal in huis het juiste effect bereiken. Omdat LED inbouwspots bijna helemaal in het plafond, de muur of het meubelstuk wegvallen, geven ze elegante accenten zonder opdringerig te zijn. LED spots zijn in verschillende kleuren - niet alleen veelkleurig maar ook wit - verkrijgbaar. En daarmee ook in uw lichtkleur (warmwit benadert het licht van de vroegere gloeilamp). Voor de oude gloeilamp is het niet een gelijkwaardige, maar zelfs een betere vervanging. Daarnaast kunnen LED inbouwspots met hun veelkleurige lichteffecten voor een heel speciale atmosfeer zorgen.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  € 10 korting

  *Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.