LED-spots

Functioneel design en moderne lichttechnologie in één: de led-spot

De led-technologie is oorspronkelijk voortgekomen uit de effectverlichting, maar kan door de snelle ontwikkelingen van deze techniek nu ook bij grotere lichtprojecten –en producten worden ingezet. Zelfs straatverlichting kan tegenwoordig door leds worden aangedreven. Leds kunnen echter ook graag binnenshuis verlichten, en wel met een aangenaam, warm licht; perfect voor in de woonkamer. Deze mooie verlichting wordt gecombineerd met hoge energiezuinigheid, een lange levensduur en een hoge slagvastheid.

Led-spots zorgen voor een uitgetekende algemene en accentverlichting

Een ledspot wordt graag ingezet om een bepaald gebied door de doelgerichte positie van het licht van een ander gebied te scheiden. Ze kan bijvoorbeeld worden ingezet om een leeshoek in een ruime woonkamer wanneer gewenst van een voor dit gebied bestemde verlichting te voorzien. De algemene verlichting wordt uitgeschakeld en het doelgerichte licht zorgt ervoor dat je je letterlijk in je boek kan verliezen en alles om je heen vergeten kan. Een alternatief voor de spot kan een meerlichts lamp zijn, in dat geval zorgen meerdere led-spots voor de algemene verlichting – de hoge lichtopbrengst van moderne led-producten maakt het mogelijk.

Een vlekkeloze combinatie van techniek en design: de ledspot

Wat betreft het design biedt de ledspot evenveel mogelijkheden als de reguliere spot. Geliefd zijn de spots met een onopvallend design, omdat het bij spots om de lichtwerking draait (bijvoorbeeld bij het afscheiden van de leeshoek). De spot zelf, of liever haar armatuur, houdt zich dan ook graag op de achtergrond om de focus op de te verlichten zone te richten. Haar eenvoudige vormgeving maakt dat ze ook graag wordt opgenomen in interieurs in een uitgesproken stijl, bijvoorbeeld een klassieke. Zo kunnen schijnwerpers en spots overal, maar dan ook overal, ingezet worden.


  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.