Plafondventilatoren zonder verlichting

Onze aanbevelingen binnen deze categorie

  Plafondventilatoren zonder lamp

  Elk seizoen een aangenaam binnenklimaat

  Plafondventilator zonder lamp

  Wanneer is een plafondventilator zonder lamp de moeite waard?

  Of het nu gaat om de hitte in de zomer of om koude voeten in de winter: een ventilator is in beide gevallen de moeite waard. Terwijl in de zomer de zomerstand een verkoelend effect op de huid zorgt, zorgt de winterstand er in de winter voor dat de warme lucht in de ruimte verdeeld wordt – terwijl u tot maar liefst 30% op de verwarmingskosten bespaart.

  Let bij de keuze van uw product op deze functies, want niet alle ventilatoren hebben een winterstand.

  Hoe installeer ik een plafondventilator?

  De ventilatoren worden aangesloten op een voeding in het plafond dat het gewicht van de ventilator kan dragen. Tussen de vloer en de ventilator moet er een afstand van minstens 2,30 m zijn.

  Sommige plafondventilators worden geleverd met accessoires voor montage aan een schuin dak. De maximale hellingshoek van het plafond is terug te vinden in de productdetails.

  Raadpleeg de met het product meegeleverde instructies en laat uw product ten minste 24 uur lang op een lage stand "warmlopen".

  Plafondventilator zonder lamp
  Plafondventilator zonder lamp

  Zijn er ventilatoren met afstandsbediening?

  Veel ventilatoren worden geleverd met een afstandsbediening of kunnen er achteraf mee worden uitgerust. Met een afstandsbediening bedient u alle functies direct vanuit de bank of uw gemakkelijke stoel,  natuurlijk met inbegrip van de snelheid (omwentelingen per minuut) en de draairichting.

  Welke ventilatoren zonder lamp zijn bijzonder stil?

  Over het algemeen zijn hoogwaardige ventilatoren altijd stil. Op lagere snelheden hoort u zelden iets en bij hogere snelheid is er nauwelijks meer dan wat windgeruis te horen. Veel klanten gebruiken onze ventilatoren zelfs in de slaapkamer.

  Let er in dat geval op dat u met weinig kleding en zonder deken niet blootgesteld wordt aan de tocht. Dan loopt u namelijk het risico dat u kou vat.

  Plafondventilator

  U weet niet zeker of een ventilator voldoet aan uw speciale eisen met betrekking tot de grootte van de ruimte, het werkingsgeluid of andere functies? Neem dan contact op met onze experts – telefonisch via het nummer +32 (0) 2 - 588 1 488 of via het contactformulier.

  • Keuze uit 40.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Gratis retourneren
  • 50 dagen bedenktijd

  Exclusieve acties, alleen voor nieuwsbriefabonnees

  Meld je nu aan voor de nieuwbrief en profiteer meteen!

  10% korting

  *Bij een minimale uitgave van €0. Niet geldig in combinatie met andere acties.