Plafondventilatoren zonder verlichting

Plafondventilatoren - het luchtige rotatieprincipe

In ruimten die zeer hoog zijn, of die om architectonische redenen zeer moeilijk op een natuurlijke manier te ventileren zijn, kunnen plafondventilatoren wonderen verrichten.

In tegenstelling tot een airconditioning zijn plafondventilatoren bijna onderhoudsvrij, verhoudingsgewijs goedkoop en is de vaste bevestigingsplaats een groot voordeel. Want: Aan het plafond verspil je geen waardevolle oppervlakte op de vloer of aan de wanden. En het bevestigen is doorgaans ook geen probleem.

Alles wat plafondventilatoren zonder verlichting nodig hebben om te draaien, is een normale stroomaansluiting voor een plafondlamp en een solide plafondconstructie. Omdat plafondventilatoren zonder verlichting tijdens het roteren de ophanging continu licht belasten, moet de bevestiging met de nodige zorgvuldigheid uitgevoerd worden. Bij twijfel ten aanzien van de belastbaarheid van het plafond kan probleemloos een plafondventilator gekozen worden die, door zijn kleine afmeting en bescheiden gewicht, de ophanging niet meer belast dan een gewone plafondlamp.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd
+32 (0) 2 - 588 1 488

Ma t/m Do 09-18 uur
Vr 09-17 uur

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 Voucher

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.