Slimme binnenverlichting

Slimme verlichting – intelligentie en schoonheid voor uw woning

In een tijd waarin intelligente auto’s zonder bestuurder op de weg rijden, mag ‘intelligent licht’ natuurlijk ook niet ontbreken. Wat is intelligent licht of slimme verlichting eigenlijk en welke mogelijkheden biedt het? Bij slimme verlichting gaat het om alle soorten lampen die op uw wifi of smartphone zijn aangesloten en waarvan de lichtsterkte, kleur en kleurtemperatuur automatisch of via een app aangepast kunnen worden. Voorbeelden van bekende systemen op het gebied van slimme verlichting zijn Philips Hue en Osram Smart +.

Maar daarmee zijn de mogelijkheden van slimme verlichting nog lang niet samengevat. Zo veel lampen, zo veel opties. Zo zijn er slimme lampen die automatisch de hoeveelheid licht afstemmen op het weer. Tevens zijn er slimme plafondlampen met luidsprekers, zodat u via Bluetooth uw favoriete muziek kunt afspelen.

Slimme verlichting in alle maten en soorten

Als u de mogelijkheden in onze webshop bekijkt, dan zult u zien dat er niet één soort slim licht of één soort lamp bestaat. Zo kunt u intelligente lichtsystemen op pendellampen, hanglampen, wandlampen en ledstrips toepassen. Er zijn eenvoudige lampen die met een speciale afstandsbediening worden geleverd, maar er zijn ook systemen waarmee u via een speciale wifi-gateway en een app meerdere lampen tegelijk kunt bedienen. Bij lampen24.be vindt u alle systemen en hun bijpassende accessoires om het licht in uw woning intelligent te maken.

Slimme verlichting online bij Lampen24.be

Philips Hue

Het innovatieve lampenconcept Philips Hue is uw persoonlijk draadloos lampensysteem. Het combineert energiebesparende ledlampen met intuïtieve technologie. Om de lamp te gebruiken, hebt u een speciale bridge nodig die u overigens ook in deze webshop kunt kopen. Met een speciale app voor smartphones en tablets kunt u tot 50 verschillende Hue-producten draadloos besturen en programmeren.


Osram Smart +

Net als bij Philips Hue bestaat het intelligente lichtsysteem van Osram ook uit een bridge/gateway. Deze kan bij Osram gemakkelijk in het stopcontact worden gestoken en communiceert uitsluitend via wifi met het netwerk. Nieuwe lampen kunnen hiermee eenvoudig worden toegevoegd. Net als bij de Philips Hue kunt u met de speciale app traploos alle kleuren van het ledlicht instellen. Ook kunt u vooraf ingestelde programma’s of zelfontworpen scenario’s oproepen. Zo is er de mogelijkheid om een ‘wake-up light’ in te stellen. Daarmee worden alle lampen in de groep op een zelfgekozen tijdstip langzaam steeds helderder, waardoor u geleidelijk aan wakker kunt worden.


Slimme verlichting – laat u verrassen

In een moderne woning mag intelligent licht eigenlijk niet ontbreken. U hoeft geen schrik te hebben dat u niet technisch genoeg aangelegd bent. Er zijn complete en handige starterspakketten die uw introductie met intelligent licht vergemakkelijken. Kijk eens naar het aanbod in onze webshop en u zult zelf ontdekken hoeveel mogelijkheden er zijn.


  • Keuze uit 30.000 lampen
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Gratis retourneren
  • 60 dagen bedenktijd

Ontvang € 10 korting

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

€ 10 korting

Bij een minimale uitgave van € 75. Niet geldig in combinatie met andere acties.